Gość robertss Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Witojcie :grin: Mam pytanie ,czy ktoś z was ma oryginalne oslony przeciwsloneczne, te od dachu. Chcialem podpatrzeć i może samemu coś wymodzić. Ewentualnie zakombinować z folią przyciemniającą. wszelkie sugestie i pomysly mile widziane. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 ja mam i nie uzywam:) co tu jest do komninowania kawalek matrialu takiego jak na siedzeniach "srubki" plastikowe ze reka sie zakreca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Witojcie :grin: Mam pytanie ,czy ktoś z was ma oryginalne oslony przeciwsloneczne, te od dachu. Chcialem podpatrzeć i może samemu coś wymodzić. Ewentualnie zakombinować z folią przyciemniającą. wszelkie sugestie i pomysly mile widziane.pzdr U X z Lublina widzailem w miejscu tych zakladek, roletki fajny patent - jednak wole swoje oslonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chrosta Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 fajnie miec targe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZU-CZU Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 fajnie miec targe:( No szkoda chrosta, że nie masz targi bo to piekna sprawa. Masz za to fajny kolor sam szukałem takiego ale trafił sie czarny i tez jest piekny A co do osłon to planuje przy okazji przyciemniania szyb przyciemnic tez dach i zasłonki nie bedą potrzebne bo słońce nie bedzie razic a niebo i tak bedzie widac 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 ja mam caly czas zalozone, z poczatku myslalem ze sa zbedne, w zime zalozylem, pomyslalem ze trzymaja cieplo a teraz juz wiem, chronia przed sloncem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HUBERT Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 oslonki sie przedaja mysle o rolecie na szybe z tylu ,ktos tak ma :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 tez o rolecie mysle, jednak wacham sie miedzy roleta a przyciemnieniem szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HUBERT Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 rolete mozna zamontowac we wlasnym zakresie ,a z oklejeniem to kiepsko bedzie :sad: . jak oklejac to komplecik a ja chce tylko z tylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 100nx&maxima Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 ja mam caly czas zalozone, z poczatku myslalem ze sa zbedne, w zime zalozylem, pomyslalem ze trzymaja cieplo a teraz juz wiem, chronia przed sloncem WIDZIAŁEM CIĘ CHYBA W LODZI W SRODE:) POZDROWIENIA DLA KLUBOWICZA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi