Guest robertss Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Witojcie :grin: Mam pytanie ,czy ktoś z was ma oryginalne oslony przeciwsloneczne, te od dachu. Chcialem podpatrzeć i może samemu coś wymodzić. Ewentualnie zakombinować z folią przyciemniającą. wszelkie sugestie i pomysly mile widziane. pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EnDrIu WAWA Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 ja mam i nie uzywam:) co tu jest do komninowania kawalek matrialu takiego jak na siedzeniach "srubki" plastikowe ze reka sie zakreca:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZECHu Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Witojcie :grin: Mam pytanie ,czy ktoś z was ma oryginalne oslony przeciwsloneczne, te od dachu. Chcialem podpatrzeć i może samemu coś wymodzić. Ewentualnie zakombinować z folią przyciemniającą. wszelkie sugestie i pomysly mile widziane.pzdr U X z Lublina widzailem w miejscu tych zakladek, roletki fajny patent - jednak wole swoje oslonki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chrosta Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 fajnie miec targe:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CZU-CZU Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 fajnie miec targe:( No szkoda chrosta, że nie masz targi bo to piekna sprawa. Masz za to fajny kolor sam szukałem takiego ale trafił sie czarny i tez jest piekny A co do osłon to planuje przy okazji przyciemniania szyb przyciemnic tez dach i zasłonki nie bedą potrzebne bo słońce nie bedzie razic a niebo i tak bedzie widac 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehrer Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 ja mam caly czas zalozone, z poczatku myslalem ze sa zbedne, w zime zalozylem, pomyslalem ze trzymaja cieplo a teraz juz wiem, chronia przed sloncem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HUBERT Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 oslonki sie przedaja mysle o rolecie na szybe z tylu ,ktos tak ma :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehrer Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 tez o rolecie mysle, jednak wacham sie miedzy roleta a przyciemnieniem szyb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HUBERT Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 rolete mozna zamontowac we wlasnym zakresie ,a z oklejeniem to kiepsko bedzie :sad: . jak oklejac to komplecik a ja chce tylko z tylu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 100nx&maxima Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 ja mam caly czas zalozone, z poczatku myslalem ze sa zbedne, w zime zalozylem, pomyslalem ze trzymaja cieplo a teraz juz wiem, chronia przed sloncem WIDZIAŁEM CIĘ CHYBA W LODZI W SRODE:) POZDROWIENIA DLA KLUBOWICZA:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts