Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Oslony przeciwsloneczne

Guest robertss
 Share

Recommended Posts

Guest robertss

Witojcie :grin: Mam pytanie ,czy ktoś z was ma oryginalne oslony przeciwsloneczne, te od dachu. Chcialem podpatrzeć i może samemu coś wymodzić. Ewentualnie zakombinować z folią przyciemniającą. wszelkie sugestie i pomysly mile widziane.

pzdr

Guest EnDrIu WAWA

ja mam i nie uzywam:) co tu jest do komninowania kawalek matrialu takiego jak na siedzeniach "srubki" plastikowe ze reka sie zakreca:)

Witojcie :grin: Mam pytanie ,czy ktoś z was ma oryginalne oslony przeciwsloneczne, te od dachu. Chcialem podpatrzeć i może samemu coś wymodzić. Ewentualnie zakombinować z folią przyciemniającą. wszelkie sugestie i pomysly mile widziane.

pzdr

U X z Lublina widzailem w miejscu tych zakladek, roletki :) fajny patent - jednak wole swoje oslonki :)

Guest CZU-CZU
fajnie miec targe:(

No szkoda chrosta, że nie masz targi bo to piekna sprawa. Masz za to fajny kolor sam szukałem takiego ale trafił sie czarny i tez jest piekny :D A co do osłon to planuje przy okazji przyciemniania szyb przyciemnic tez dach i zasłonki nie bedą potrzebne bo słońce nie bedzie razic a niebo i tak bedzie widac :D 8)

ja mam caly czas zalozone, z poczatku myslalem ze sa zbedne, w zime zalozylem, pomyslalem ze trzymaja cieplo ;) a teraz juz wiem, chronia przed sloncem :)

• 2 weeks later...

tez o rolecie mysle, jednak wacham sie miedzy roleta a przyciemnieniem szyb.

Guest HUBERT

rolete mozna zamontowac we wlasnym zakresie ,a z oklejeniem to kiepsko bedzie :sad: .

jak oklejac to komplecik a ja chce tylko z tylu.

Guest 100nx&maxima
ja mam caly czas zalozone, z poczatku myslalem ze sa zbedne, w zime zalozylem, pomyslalem ze trzymaja cieplo ;) a teraz juz wiem, chronia przed sloncem :)

WIDZIAŁEM CIĘ CHYBA W LODZI W SRODE:) POZDROWIENIA DLA KLUBOWICZA:)