Gość bun Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 tak mnie naszlo czy moze ktos probowal porownac mapy z kompa samochodu z REP i bez tego scierwa? (przepraszam ze nowy temat ale odpowiedniego nieznalazlem...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brodacz Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Też jestem ciekaw jak wygląda takie porównanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 na poczatek to bym proponowal przelozyc od kolegi kompa i pomierzyc nawet glupim bajkomierzem. BTW ile sa zmulone sr20de? sam bym swoj koledze z Minska zaoferowal na pomiar ale moze nie podejsc ale mysle ze maniak Kubuś sie chetnie zaoferuje :roll: (u mnie sa cyfrowe zegary i stad ta niepewnosc...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bun Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 najlepiej to wogole dorwac gdzies na necie juz zgrane mapy i je porownac ;] wogole ktos juz doszedl do tego co odpowiada za ta redukcje mocy? EDIT: sa wogole jakies opcje zmiany czegokolwiek w seryjnym kompie bez smt6 itp. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 chłopaki jakie mapy do ECU w Primerze - przecież tam EPROM to integralna część procesora. Jak już to przekładka ECU żeby sprawdzić parametry albo SMT6 i wyciśniecie wszystkiego na co pozwala dana konfiguracja modów pod maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 chłopaki jakie mapy do ECU w Primerze - przecież tam EPROM to integralna część procesora.Jak już to przekładka ECU żeby sprawdzić parametry albo SMT6 i wyciśniecie wszystkiego na co pozwala dana konfiguracja modów pod maską Kubu$ dlatego proponuje Twoja pomoc a przy okazji powiesz koledze co i jak trzeba zrobic zeby woz zaczal mensko podawac :grin: ja z Twojej pomocy jestem bardzo zadowolony :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bun Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 wlasnie Coobcio jak bede w wawie przypadkiem to moze na jakies ustawianie zaplonu i od razu hamowanko dalo no i moze jak bedzie $$ to jakies inne modzienie garazowe dalo by sie ustawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Nie ma problemu - zapraszam na PW albo na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.