Gość ziom_koszalin Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Mozna gdzies dostac na necie, albo w ASO lakier w sztyfcie, czy jak to tam sie nazywa? Wiatr zawial, drzwi sie mocno koledze otworzyly, ja swoje zdarzylem zlapac, ale jego przypieprzyly dosyc mocno no i jest lekki odprysk. Nie jest duzy, ale wg mnie to paskudnie wyglada Moze wiecie przy okazji, ile to kosztuje jezeli w ogole takie cos istnieje? :grin: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Do nissana ciężko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Ostatnio kupowałem do Astry w Norauto, 10 pln, można wziąść wzornik i wyjść do auta i sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Mozna gdzies dostac na necie, albo w ASO lakier w sztyfcie, czy jak to tam sie nazywa? Wiatr zawial, drzwi sie mocno koledze otworzyly, ja swoje zdarzylem zlapac, ale jego przypieprzyly dosyc mocno no i jest lekki odprysk. Nie jest duzy, ale wg mnie to paskudnie wyglada Moze wiecie przy okazji, ile to kosztuje jezeli w ogole takie cos istnieje? :grin: Pzdr Moze i w aso bedzie cos takiego. Honda ma cos takiego. Mozna probowac dobrac zaprawki od Motipa (dostepne np w Norauto). Tutaj masz wyszukiwacz numerów lakieru Kolory Motipa Ja sam uzywalem zaprawki w poprzedniej Micrze i bylem zadowolony ale mialem niemetalic, znajomy kupil do metalica i cos marudzil ze za duzo "brokatu" bylo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 w ASO Rybnik widzoałem taki duży stojak z lakierami w buteleczkach jakby do paznokci. różne kolory a cena tam chyba wisaila 20zł, jak jest w Rybniku to bedzie chyba wszędzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 w kazdej mieszalni lakierow dostaniesz lakier w sprayu koloru takiego jak twoj samochod tylko musisz powiedziec dla kolesia ze chcesz w sprayu koszt chyba ok 40 zl 400 ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 jest lakier zaprawkowy - kosztuje około 18 zł (malutka buteleczka z pędzelkiem) trzeba tylko znać symbol lakieru (np. Z11-czarny met. dla K12 itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziom_koszalin Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 bylem w ASO i maja takie lakiery zaprawkowe!! Tyle że oczywiscie nie ma takiego koloru Ale zamowilem i ma byc jutro juz 8) Chca za to 25 zeta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Mozna gdzies dostac na necie, albo w ASO lakier w sztyfcie, czy jak to tam sie nazywa? Wiatr zawial, drzwi sie mocno koledze otworzyly, ja swoje zdarzylem zlapac, ale jego przypieprzyly dosyc mocno no i jest lekki odprysk. Nie jest duzy, ale wg mnie to paskudnie wyglada Moze wiecie przy okazji, ile to kosztuje jezeli w ogole takie cos istnieje? :grin: Pzdr w wawie jest gosc który dorabia koszt to 80 zł ale masz dokladnie ten sam lakier ,tylko prubka potrzebna :mrgreen: np wlew paliwa ,,klapka,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 drogo jakoś... w Rybniku za metalic na mojego dorobienie obojętnie czy po numerze lakieru czy dorobienie na podstawie starego lakieru (np. klapki paliwa) 13zł/0,1 l innymi słowy 130zl za litr ale dorabia na "setki" jak chcesz ale z Koszalina raczej nikt nie pojedzie do Rybnika co? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi