Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

[K12] Dorabiany lakier

Guest ziom_koszalin
 Share

Recommended Posts

Guest ziom_koszalin

Mozna gdzies dostac na necie, albo w ASO lakier w sztyfcie, czy jak to tam sie nazywa? Wiatr zawial, drzwi sie mocno koledze otworzyly, ja swoje zdarzylem zlapac, ale jego przypieprzyly dosyc mocno no i jest lekki odprysk. Nie jest duzy, ale wg mnie to paskudnie wyglada :( Moze wiecie przy okazji, ile to kosztuje jezeli w ogole takie cos istnieje? :grin:

Pzdr

Ostatnio kupowałem do Astry w Norauto, 10 pln, można wziąść wzornik i wyjść do auta i sprawdzić

Mozna gdzies dostac na necie, albo w ASO lakier w sztyfcie, czy jak to tam sie nazywa? Wiatr zawial, drzwi sie mocno koledze otworzyly, ja swoje zdarzylem zlapac, ale jego przypieprzyly dosyc mocno no i jest lekki odprysk. Nie jest duzy, ale wg mnie to paskudnie wyglada :( Moze wiecie przy okazji, ile to kosztuje jezeli w ogole takie cos istnieje? :grin:

Pzdr

Moze i w aso bedzie cos takiego. Honda ma cos takiego.

Mozna probowac dobrac zaprawki od Motipa (dostepne np w Norauto).

Tutaj masz wyszukiwacz numerów lakieru Kolory Motipa

Ja sam uzywalem zaprawki w poprzedniej Micrze i bylem zadowolony ale mialem niemetalic, znajomy kupil do metalica i cos marudzil ze za duzo "brokatu" bylo :-)

w ASO Rybnik widzoałem taki duży stojak z lakierami w buteleczkach jakby do paznokci. różne kolory a cena tam chyba wisaila 20zł, jak jest w Rybniku to bedzie chyba wszędzie :wink:

Guest Vaiu

w kazdej mieszalni lakierow dostaniesz lakier w sprayu koloru takiego jak twoj samochod tylko musisz powiedziec dla kolesia ze chcesz w sprayu koszt chyba ok 40 zl 400 ml

Guest Bartosz

jest lakier zaprawkowy - kosztuje około 18 zł (malutka buteleczka z pędzelkiem) trzeba tylko znać symbol lakieru (np. Z11-czarny met. dla K12 itp)

Guest ziom_koszalin

bylem w ASO i maja takie lakiery zaprawkowe!! Tyle że oczywiscie nie ma takiego koloru :D Ale zamowilem i ma byc jutro juz 8) Chca za to 25 zeta...

Guest mrówa

Pzdr

w wawie jest gosc który dorabia koszt to 80 zł ale masz dokladnie ten sam lakier ,tylko prubka potrzebna :mrgreen: np wlew paliwa ,,klapka,,

drogo jakoś... w Rybniku za metalic na mojego dorobienie obojętnie czy po numerze lakieru czy dorobienie na podstawie starego lakieru (np. klapki paliwa) 13zł/0,1 l innymi słowy 130zl za litr ale dorabia na "setki" jak chcesz ale z Koszalina raczej nikt nie pojedzie do Rybnika co? :wink: