Gość mitch Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 I po co wydawać tyle kasy, skoro mamy ceremizer (tadaaaaaaa) http://www.allegro.pl/item104606887_500_km...bacz_testy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 i ilu chetnych nawet byly testy u Chojnackiego hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Jak motor przerzyje test na hamowni u Chojnackiego to znaczy że zastosowana ceramizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 A jakie ten wynalazek ma minusy? to jest godne polecenia czy wyśmiania? Jest jeszcze kilka innych http://www.ceramizer.pl/sklep/index.php Mnie zastanawia ten do wspomagania. Przy max skręcie wspomaganie nie odbija, czasem tylko o oporach powiadomi piszczeniem pasek ( a jest dość naciągniety) no i hmm przy max skrecie w prawo trzyma kierownicę w takiej pozycji, można jeździć w koło. Ktoś juz karmił tym swoją maszynę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Jak motor przerzyje test na hamowni u Chojnackiego to znaczy że zastosowana ceramizer ty sie nie śmiej :grin: bądz trendy i zanabądz :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Jak motor przerzyje test na hamowni u Chojnackiego to znaczy że zastosowana ceramizer Tak wlasnie mysle Coobcio, ze jak ostatnio robiliscie pomiarki na hamowni u Chojnackiego, to chyba zapomnial Wam dolac ceramizera do tej P10 fenola i rzucil ja na morderczy test zostawiajac ja na 4 biegu. Mysle, ze na ceramizerze by wytrzymala jeszcze conajmniej 2 godziny hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jakie ten wynalazek ma minusy? to jest godne polecenia czy wyśmiania? Pytasz , bo myslisz o zakupie? Wiesz... jestem sceptycznie nastawiony do wszelkiego rodzaju motodoktorow,przerabialem to 12 lat temu jak mialem garbusa :mrgreen: ale.... mysle, ze trociny w skrzyni biegow daja bardzo dobre efekty!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Na temat ceramizera jest już post założony przez Rudą. Proponuję zamknąć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitch Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Na temat ceramizera jest już post założony przez Rudą. Proponuję zamknąć temat. To ja przepraszam, staram się być na bierząco z forum, ale widać przegapiłem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Trociny znam;-) nie ma jak siedzieć z piwkiem i papieroskiem przy rozgrzebanej skrzyni i kiepować do środka;-) Do wspomagania trocin sobie nie nawciskam, wiec i mój sceptycyzm mi kazał zapytać;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Chojnacki...i wszystko jasne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitch Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Chojnacki...i wszystko jasne:D Gdyby nie ostatnie przejścia z ch*j...nackim, to bym zażartował, że jakiś uprzedzony jesteś. Ale to już śmeszne nie jest, a raczej straszne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 ze jak ostatnio robiliscie pomiarki na hamowni u Chojnackiego, to chyba zapomnial Wam dolac ceramizera do tej P10 fenola i rzucil ja na morderczy test zostawiajac ja na 4 biegu NIe dolali a efekt znamy, natomiast mam takie pytanie- czy jak juz zastosujemy ten ceramizer, to przy kolejnych zmianach oleju nie bedziemy zmuszeni dolewać go cały czas :?: MOze to tak działa - doleje sie raz a później już przymusowe bo sie silnik tak zozszczelni, że konewka olejowa z niego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi