Guest mitch Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 I po co wydawać tyle kasy, skoro mamy ceremizer (tadaaaaaaa) http://www.allegro.pl/item104606887_500_km...bacz_testy.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest volnaris Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 i ilu chetnych nawet byly testy u Chojnackiego hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coobcio Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Jak motor przerzyje test na hamowni u Chojnackiego to znaczy że zastosowana ceramizer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaras Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 A jakie ten wynalazek ma minusy? to jest godne polecenia czy wyśmiania? Jest jeszcze kilka innych http://www.ceramizer.pl/sklep/index.php Mnie zastanawia ten do wspomagania. Przy max skręcie wspomaganie nie odbija, czasem tylko o oporach powiadomi piszczeniem pasek ( a jest dość naciągniety) no i hmm przy max skrecie w prawo trzyma kierownicę w takiej pozycji, można jeździć w koło. Ktoś juz karmił tym swoją maszynę? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest peryskop Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Jak motor przerzyje test na hamowni u Chojnackiego to znaczy że zastosowana ceramizer ty sie nie śmiej :grin: bądz trendy i zanabądz :-))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest volnaris Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Jak motor przerzyje test na hamowni u Chojnackiego to znaczy że zastosowana ceramizer Tak wlasnie mysle Coobcio, ze jak ostatnio robiliscie pomiarki na hamowni u Chojnackiego, to chyba zapomnial Wam dolac ceramizera do tej P10 fenola i rzucil ja na morderczy test zostawiajac ja na 4 biegu. Mysle, ze na ceramizerze by wytrzymala jeszcze conajmniej 2 godziny hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jakie ten wynalazek ma minusy? to jest godne polecenia czy wyśmiania? Pytasz , bo myslisz o zakupie? Wiesz... jestem sceptycznie nastawiony do wszelkiego rodzaju motodoktorow,przerabialem to 12 lat temu jak mialem garbusa :mrgreen: ale.... mysle, ze trociny w skrzyni biegow daja bardzo dobre efekty!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek-ol Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Na temat ceramizera jest już post założony przez Rudą. Proponuję zamknąć temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mitch Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Na temat ceramizera jest już post założony przez Rudą. Proponuję zamknąć temat. To ja przepraszam, staram się być na bierząco z forum, ale widać przegapiłem :twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jaras Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Trociny znam;-) nie ma jak siedzieć z piwkiem i papieroskiem przy rozgrzebanej skrzyni i kiepować do środka;-) Do wspomagania trocin sobie nie nawciskam, wiec i mój sceptycyzm mi kazał zapytać;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EnDrIu WAWA Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Chojnacki...i wszystko jasne:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mitch Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Chojnacki...i wszystko jasne:D Gdyby nie ostatnie przejścia z ch*j...nackim, to bym zażartował, że jakiś uprzedzony jesteś. Ale to już śmeszne nie jest, a raczej straszne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Szymeq Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 ze jak ostatnio robiliscie pomiarki na hamowni u Chojnackiego, to chyba zapomnial Wam dolac ceramizera do tej P10 fenola i rzucil ja na morderczy test zostawiajac ja na 4 biegu NIe dolali a efekt znamy, natomiast mam takie pytanie- czy jak juz zastosujemy ten ceramizer, to przy kolejnych zmianach oleju nie bedziemy zmuszeni dolewać go cały czas :?: MOze to tak działa - doleje sie raz a później już przymusowe bo sie silnik tak zozszczelni, że konewka olejowa z niego będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts