Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

I po co nam oleje do silników?

Guest mitch
 Share

Recommended Posts

Jak motor przerzyje test na hamowni u Chojnackiego to znaczy że zastosowana ceramizer ;)

Guest jaras

A jakie ten wynalazek ma minusy? to jest godne polecenia czy wyśmiania?

Jest jeszcze kilka innych http://www.ceramizer.pl/sklep/index.php

Mnie zastanawia ten do wspomagania. Przy max skręcie wspomaganie nie odbija, czasem tylko o oporach powiadomi piszczeniem pasek ( a jest dość naciągniety) no i hmm przy max skrecie w prawo trzyma kierownicę w takiej pozycji, można jeździć w koło. Ktoś juz karmił tym swoją maszynę?

Guest peryskop
Jak motor przerzyje test na hamowni u Chojnackiego to znaczy że zastosowana ceramizer ;)

ty sie nie śmiej :grin: bądz trendy i zanabądz :-)))

Guest volnaris

Tak wlasnie mysle Coobcio, ze jak ostatnio robiliscie pomiarki na hamowni u Chojnackiego, to chyba zapomnial Wam dolac ceramizera do tej P10 fenola :P i rzucil ja na morderczy test zostawiajac ja na 4 biegu. Mysle, ze na ceramizerze by wytrzymala jeszcze conajmniej 2 godziny hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A jakie ten wynalazek ma minusy? to jest godne polecenia czy wyśmiania?

Pytasz , bo myslisz o zakupie? Wiesz... jestem sceptycznie nastawiony do wszelkiego rodzaju motodoktorow,przerabialem to 12 lat temu jak mialem garbusa :mrgreen: ale.... mysle, ze trociny w skrzyni biegow daja bardzo dobre efekty!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Guest mitch
Na temat ceramizera jest już post założony przez Rudą. Proponuję zamknąć temat.

To ja przepraszam, staram się być na bierząco z forum, ale widać przegapiłem :twisted:

Guest jaras

Trociny znam;-) nie ma jak siedzieć z piwkiem i papieroskiem przy rozgrzebanej skrzyni i kiepować do środka;-)

Do wspomagania trocin sobie nie nawciskam, wiec i mój sceptycyzm mi kazał zapytać;-)

Guest mitch
Chojnacki...i wszystko jasne:D

Gdyby nie ostatnie przejścia z ch*j...nackim, to bym zażartował, że jakiś uprzedzony jesteś. Ale to już śmeszne nie jest, a raczej straszne..

Guest Szymeq
ze jak ostatnio robiliscie pomiarki na hamowni u Chojnackiego, to chyba zapomnial Wam dolac ceramizera do tej P10 fenola i rzucil ja na morderczy test zostawiajac ja na 4 biegu

NIe dolali a efekt znamy, natomiast mam takie pytanie- czy jak juz zastosujemy ten ceramizer, to przy kolejnych zmianach oleju nie bedziemy zmuszeni dolewać go cały czas :?: MOze to tak działa - doleje sie raz a później już przymusowe bo sie silnik tak zozszczelni, że konewka olejowa z niego będzie :D:D