Gość mrówa Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 sluchajcie uwazam ze w srud nas jest kilka osób którzy zasługuja na miano MICROMANIAKA,sa to osoby które nie tylko maja micre nie tylko o nia dbaja i nia jerzdza ale takrze znaja te auta od podszewki :wink: i ta wiedza sie wyrózniaja,malao sie pytaja a na prawie wszystko odpowiadaja :wink: ja chcialbym wyróznic dwie takie osoby FILIPFM reweleacyjna wiedza o micrach k10 i 11 zwlaszacza,posiada wlasna strone poswiecona microm, zna prawie wszystkie wynalazki microbodobne :mrgreen: LeXaN najleprzy spec od k10 jakiego mamy w klubie,bardzo zadko o cos pyta a na prawie wszystko zna odpowiec MEZO zalozyciel 2 stronek o micruskach ....wiedza duza ale ostatnio zadko sie odzywa na forum wiec tak pół na pół ps.dziekuje wam chlopaki za niesienie pomocy w klubie oby tak dalej =D> =D> =D> zdecydowanie sie wyrózniacie swoja wiedza :mrgreen: :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 FILIPFM i LeXaN jak najbardziej na tak. A kolegi Mezo jakos nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 FILIPFM i LeXaN jak najbardziej na tak. Popieram. A kolegi Mezo jakos nie kojarzę. A ja kojarze ze stronek o micrach, ale na forum to już chyba bardzo dawno postów nie pisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 fajnie że ktoś docenia mój czas i wiedze ale w sumie nigdy nie liczyłem że jakiś medal dostane... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MisiuMyszka Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ja również popieram bo dzięki ich radą na forum dużo można zrobić samemu a nie biegać po mechanikach. :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 fajnie że ktoś docenia mój czas i wiedze ale w sumie nigdy nie liczyłem że jakiś medal dostane... :wink: Dobry pomysł. Trzeba wymyślić MEDALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 sluchajcie uwazam ze w srud nas jest kilka osób którzy zasługuja na miano MICROMANIAKA,sa to osoby które nie tylko maja micre nie tylko o nia dbaja i nia jerzdza ale takrze znaja te auta od podszewki :wink: i ta wiedza sie wyrózniaja,malao sie pytaja a na prawie wszystko odpowiadaja :wink: ja chcialbym wyróznic dwie takie osobyFILIPFM reweleacyjna wiedza o micrach k10 i 11 zwlaszacza,posiada wlasna strone poswiecona microm, zna prawie wszystkie wynalazki microbodobne :mrgreen: LeXaN najleprzy spec od k10 jakiego mamy w klubie,bardzo zadko o cos pyta a na prawie wszystko zna odpowiec MEZO zalozyciel 2 stronek o micruskach ....wiedza duza ale ostatnio zadko sie odzywa na forum wiec tak pół na pół ps.dziekuje wam chlopaki za niesienie pomocy w klubie oby tak dalej =D> =D> =D> zdecydowanie sie wyrózniacie swoja wiedza :mrgreen: :-))) Medal? Dla mnie :mrgreen: Dzieki za uznanie, docenienie wiedzy ktora chce sie z innymi dzielic :-) O to chodzi, zeby sobie pomagac :520: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 HMMMM.POPIERAM , trzeba wymyslec cos i wreczyc na zlocie w borkach :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 HMMMM.POPIERAM , trzeba wymyslec cos i wreczyc na zlocie w borkach :razz: Eh... mnie w Borkach nie bedzie ale przynajmniej zapiszę się na forum jako członek komisji. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wolf Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 A moze znacie jakiegos szpeca od K12 bo z tym modelem cos kiepsko ? pozdrawiam microfanow Wolf . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 No mnie tez niestety nie bedzie w Borkach,mam inne priorytety.A co do filipa i lexana to popieram :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi