Gość wude40 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Mam prosbe aby ktos zorientowany w sprawie mogł mi polecic jakies glosniki na tylną półke do mojej micry. Te ktore tam sie znajduja juz ledwo zipią i chcialbym je wymienic. Problem w tym ze nie znam sie na tym dobrze. Na allegro jest potworny wybór i przez to trudno mi cokolwiek wybrac.Bylbym wdzieczny za jakiekolwiek info. Dodam jeszcze tylko ze nie chce wydawac jakis wilkich pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Po 1 zalezy jakiej mocy masz radio,i czy bezposrednio głosniki są podpiete pod radio,czy moze pod wzmacniacz. Po 2 zalezy ile chcesz wydac na te głosniki (czyli przekłądając na praktyke chodzi własciwie o jakosc głosników),ja proponuje na tylnia półke 6*9,moc głosników , jak juz pisałem zalezy od wzmocnienia ktore bedzie podane na głosniczki!!,podaj parametry a ja postaram sie Ci cos wybrac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 No właśnie, ryba! ma racje Ale zapewno nie masz wzmacniacza, i radio masz 4x50 mocy? No i oczywiście nie opłaca się kupować drogich głośników, a kable będziesz miał cieniutkie, bo wtedy nie ma zadnego bassu. Ja osobiście mam 17cm głośniczki w drzwach firmy radia, czyli KENWOOD, i bardzo dobrze się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wude40 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 radio mam 4x50 mocy bez wzmacniacza. Glosniki w drzwiach sa ok zastanawia mnie glownie tylnia polka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ja mam u siebie w półce takie głośniczki: http://www.allegro.pl/item104696820_pyle_p..._gwarancja.html z tym, ze moje są 3-drożne. Przy radiu Sony 4*50W grają całkiem nieźle. POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryba! Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 dokładnie mogą byc takie jak napisał johny_fellow,ale jest duzo tanszych np.boschmanna http://www.allegro.pl/item103902971_sklep_...ysylka_0zl.html osobiscie mam JBL-ki i przy nich zostane... zalezy jeszcze jakie miałes poprzednio głosniki na półce,chodzi mi o rozmiar,bo musisz zakupic głosniki o takim samym rozmiarze ,lub wieksze,wiadomo,dziury w półce sie nie zmniejsza.pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 jest duzo tanszych np.boschmanna No ja raczej Boschmanna bym nie kupił. Dorzuć trochę kaski i kup porządny sprzecior. Te PYLE naprawdę fajnie cykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ja mam pytanie czym przykrywacie głośniki przed złodziejami, bo ja np niechciałbym kupić sobie głośników za 200zl i zaraz by mi je ukradli. Moja MICRA od nowości nie miała głośników z tyłu i wreszcie czas je założyć. wiem że są jakieś maty do okrywania półki które przepuszczają dźwięki, ale nie wiem co to są za maty i jak najlepiej obłożyć nią półkę. Może ktoś to stosował i może coś o tym napisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja zainwestowałem w Blaupunkta :] fajnie gra i nie jest taki drogi choć osobiście podoba mi sie infinyty. Na półce mam zamontowane 2 stare atrapy głośników blaupunkta a pod spodem subbufer blaupunkt GTA 750 wzmacniacz i kondensator :] nikogo nie kusi a zabujczo gra a z przodu 16,5 cm z odzielnymi tweeterami oczywiście Blaupunkta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 mozesz zrobic jakies foto jak to u Ciebie wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 teraz nie mam aparatu ale puźniej pstrykne pare fotek :] [ Dodano: Sro 09 Sie, 2006 ] a oto co siedzi w moim maleństwie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi