Gość kagan_SK Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 witam, wiem ze moze dla niektorych sprawa jest prosta - ale w sumie od czegos to forum jest a wiec jak wyciagnac szuflade schowka? z gory dzieki za info lub fotki pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Chodzi ci o schowek? Bo jest zamykany na klapkę co nie? a o kają szuflade Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 witam, wiem ze moze dla niektorych sprawa jest prosta - ale w sumie od czegos to forum jest a wiec jak wyciagnac szuflade schowka? z gory dzieki za info lub fotki pozdr W micrze po lifcie schowek trzyma sie na dwoch zaczepach, ktore nalezy potraktowac jak chuck norris z poloobrotu. U mnie byly czarne i latwo je bylo zauwazyc. Tak tlumaczac obrazowo to cos jakby gruby gwozdz z zabkiem na glowce :mrgreen: Trzeba go przekrecic o jakies pol obrotu i potem wyciagnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość po_co_mi_nick Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 W micrach przed liftem(93-98) też są te "gwoździe". Jak juz filipfm pisał najlepiej z półobrotu lewego w lewo, prawego w prawo jak się nie mylę, ale wg mnie łatwo je znaleźć tam pod spodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Dokładnie. Te "gwoździe" robią za zawiasy schowka (wiedząc to łatwiej je zlokalizować). Są w miejscach zaznaczonych na fotce, ale od niewidocznej strony: Przy wyciąganiu schowka trzeba też trochę "wgiąć" jego boki do środka tak, aby bolce ograniczające kąt jego otwarcia wyszły ze swoich prowadnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Deeno Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Tu tez mozna zobaczyc: ..:: LINK ::.. zdjecia robione w trakcie naprawiania dziury pozostawionej przez poprzedniego uzytkownika przy wymianie filtra p-pylkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.