Gość pawel_24 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Problem wiąże sie z tym ze zaczeło sie od tego ze w trakcie jazdy auto na gazie gasło wtedy przełaczałem na PB i jechałem po czym mogłem spowrotem przełączyc na LPG i jechac dalej.Teraz nie zapala na gazie i benzynie.Wczoraj wykreciłem swiece i brak iskry.Cewka jest ok bo sprawdzilem u elektryka.Prąd do cewki dochodzi bo jak wł zapłon i spr miernikiem to prad jest.Mozliwe ze to wina stacyjki?Sam juz nie wiem co jest grane.Chyba za mocno przechwalilem swoje słoneczko.Dodam ze mam LPG 1 generacji i w trakcie zapalania na gazie pstryka centralka i cewka w butli i przy parowniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 moge powiedziec ze na 90% masz zwalony przelacznik pojedz do gazownika koszt mysle 20 zl tak jak u mnie to bylo rozlutowalo sie w srodku kilka linii domagaj sie juz jak cos wymiany tylko samego przelacznika nie calej puszki niektorzy chca zarobic i krzycza 100 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_24 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 chodzi ci pewnie o przełacznik ten co jest w centralce.przekładałem od innego auta i to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vaiu Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 to moze membrany w reduktorze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_24 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 a czy te membrany w reduktorze maja jakis zwiazek z iskra? [ [i:][b:]Dodano[/b:]: Sob 27 Maj, 2006[/i:] ][/size:] Rozbebeczyłem cała elektryke i nic nie znalazłem.wine za to wszystko ponosi stacyjka.mam teraz zapalanie na guzik i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 memebrany do iskry nic nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skarap Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 kable? palec? kopulka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Waldek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 sprawdź czy wysokie napięcie wychodzi z cewki a potem tak jak wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.