Gość tomek.z.25 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Witam Mam pytanko : czy znacie jakąś firmę która dorobiłaby zderzak według mojego projektu, najlepiej z okolic wrocławia, leszna lub poznania ale niekoniecznie... Moze macie jakis nr tel, stronke albo jakis inny namiar? Dzieki za info! Pozdrawiam!!! :065: :-k :-k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Będe bardzo wdzięczny :one: , jeśli możesz to zapytaj też, ile to może potrwać? DZIĘKI, POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek78 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 no, ja też jestem zaciekawiony Bombel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Jakby ktoś chciał to w okolicach Wawy też jest coś w rodzaju "zagłębia" - gdzie robią doklejanki ... Co 3-cia chata to robią rzeczy z plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek.z.25 Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Auto Plast Serwis. Tuning samochodowy, zderzaki, spojlery 0 91 460 08 70 70-784 Szczecin, Struga 10 Robia na bazie starego zderzaka cena od 300 zł wzwyż w zależnośc od ilości modyfikacji. Tej drugiej to nie moge namiarzyc. Jutro musze podejść, bo mam blisko Dzięki, jutro dzwonie :706: (jestem krewny piwo) :564: [ Dodano: Pon 29 Maj, 2006 22:30 ] Jakby ktoś chciał to w okolicach Wawy też jest coś w rodzaju "zagłębia" - gdzie robią doklejanki ... Co 3-cia chata to robią rzeczy z plastiku n n Stawiam piwo za namiary na te firmy :564: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumbi Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Witam .Jak by miel ktos zderzak GT do N15 po lifcie i chcial sprzedac to jestem zainteresowany kupnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 a ja jestem zainteresowany kupnem zderzaka po lifcie do micry ? Może ktoś ma, albo wie gdzie można kupić i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 a ja jestem zainteresowany kupnem zderzaka po lifcie do micry ? Może ktoś ma, albo wie gdzie można kupić i za ile ? To i chyba musisz sobie zapodać nowe lampy, pewnie błotniki i maske. Pełno tego masz na allegro i giełdach samochodowych. Do micry to nie problem z częściami gorzej do aut takich jak wyżej wspomniane N15 GTi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekPrimera Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 jak kogos interesuja zdezaki czy progi zrobione to mozna poszukac na www.olanda.de - jest tam kilka ciekawostek (nawet zeby pomysl jakis sciagnac) pozdro tu jest zderzak do N15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 MarekPrimera, Zaraz zobaczymy co na tej strnce ciekawego jest może coś wypatrze fajnego i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekPrimera Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Pablo_Snk, cusik zawsze mozna wypatrzec :D [ Dodano: Nie 11 Cze, 2006 22:22 ] jak cos to z mojego virtual tuningu mozesz cos wylookac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 hmm mysle ze temat nie podumarł wiec dorzuyce swoje 3 grosze ja zderzaki fajen do micry znalazłem na tyłach warsztatu blacharskeigo w stanie krytycznym.. wystarczylo troch nitów płysk fantacji i oto efekty co moozna samemu zrobic za grosze http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekPrimera Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 ADEX, przejzalem i musze przyznac ze naprawde niezle :D ale jako kolor to wg. mnie naj. jest czarny mat.... :D ale i tak jest za***iscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 MarekPrimera Powiem Tobie tak: jesli sie przyjrzysz na zdjeciach gdzie zderzak jeszc enie byl polakierowany to widac maske w czarnym macie ;P z tym z e jest to okleina. i co do tego koloru dowiedzialem sie ze za wylakierowanie elementu chca nie 200-300zŁ ALE OD 500 DO 800zł !! a to tylko dlatego iż jets to najgorsza kombinacja kolor czarny + mat i na tej powierzchni widać dosłownei wszytko wiec powierzchnia musi byc wyjatkkowo dobrze przygotowana. pozatym akurat na zdjeciach nei widac wszytkiego.. naprawde sie prezentuje o wiele lepiej ta maska z polyskiem. (fotki robione w deszczu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekPrimera Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 ADEX, dzis sie przyjzalem lepiej... jest cool jak jest , teraz pasowaloby cos z maska zrobic, jak wloty za drogie to jakas duza naklejke http://cgi.ebay.it/Adesivi-decalcomanie-au...bayphotohosting np taka.... albo sam zrob....masz do takich zeczy niezla reke pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi