Guest Przemo Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 Witajcie! Potrzebowałbym jakichkolwiek informacji na temat Almery(bardziej zalerzy mi na danych silnika) 2.0 d (1997). Silnik troche mułowaty, i szukam przyczyny dlatego chciałbym wiedziec jakie parametry ma silnik. Dzięki za help Przemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest strzelec Posted January 29, 2004 Share Posted January 29, 2004 silnik: -pojemność skokowa - 1973 cm/3 -średnica cylindra x skok tłoka - 84,5 x 88,0 -stopień sprężania - 22,2 -liczba cylindrów - 4 -liczba zaworów na cylinder - 2 -wałki rozrządu i zawory - ohc -moc KM (kW) przy obr/min - 75 (55) przy 4800 -max. moment obr przy obr/min - 132/2800 -przyspieszenie 0-100 km/h - 16,8s -V-max - 156 km/h jeśli to nie wystarczy to mam coś w zanadrzu ale szczerze mówiąc nie chce mi sie szukać i pisać...ale jak to będzie za mało to poszukam i napisze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Mam problem z elektroniką w nissanie almera 2.0 d. czy znasz tą dziedzinę?? Bardzo czesto gaśnie w czasie jazdy bez wyrażnych powodów. Wtym momecie dymi i wydaje metaliczny terkot! Jeżeli w tym temacie możesz mi pomuc z góry dzieki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.