Gość Misiek_okecie Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Gdzie jak co z czyjej to winy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 sptkales xzibita ?? nie postaral sie.... wjechal ci h2 w tyl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Stałem przed przejsciem a ciezarowka z euro-agd skrecala w lewo z Cyprysowej w Al. Krakowską i mnie nie zauważyłą !! :shock: I bum. Teraz do wtorku czekam na rzeczoznawce-likwidatora z Hestii (tam ma polise sprawca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Misiek_okecie, no cholernie szkoda bryczki dobrze ze jezdzi a to sie wyklepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Doradźcie coś bo sie amrtwie. ZObaczyłem teraz że zderzak był klejony już kiedyś od środka jakimś klejem. Czy to bardzo zaniży wartość odszkodowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 hmm.. nie zauwazyc takiego jasnego koloru a tak z innej beczki to moj kumpel kiedys wszedl w bok jadacego samochodu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Młody Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Misiek. Dobrze, że skończyło się tylko na tym. Goście jeżdżący dostawczymi w takich "instytucjach" jak "euro" myślą o wszystkim tylko nie o dordze. Czasy im dają takie akurat na przelot śmigłowcem a nie dojazd przez Warszawę. Nie jeden z nich już odpicował komuś brykę. A to się wyklepie, szpachelką dziabnie, lakierem psiknie i śladu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz WPR Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Uuuuu, lipa, teraz tylko musisz zmienic podpis pod postami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Misiek nic sie nie martw. Dostanioesz odszkodowanie i jeszcze na piwo starczy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 No generalnie jeśli rzeczoznawca zobaczy klejenie to zaniży wartość auta, prezyjedż na sopt popatrzymy co i jak zrobić :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Teraz do wtorku czekam na rzeczoznawce-likwidatora z Hestii (tam ma polise sprawca) to spoko, mam bardzo pozytywne doświadczenia z hestią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 prędko dogadaj się z jakimś warszatem który ma układy to Ci wycenią szkodę tak że albo sprawisz sobie znacznie lepszą furkę albo naprawde odpicujesz N15 i jeszcze Ci zostanie na pożądne Audio widzę na oko że na tym da się zarobić spokojnie ok 2 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Misiek nic sie nie martw !! !! Bedzie git a teraz na kuroniówie to nawet i lepiej Jutro jak bede w pracy to podesle Ci zdjecia mojej Almerki jak dostala w pupcie (mniejsze mialem straty od Ciebie a dostalem prawie 2tys.) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 no i sztrucla trzeba bedzie oddac na zlom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 a taka najładniejsza była ale kaska bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 a taka najładniejsza była ale kaska bedziemoze w koncu przemaluje ja na zolty, bo ten zielony to byl kiepski kolor PS Sorry Misiek wiesz, ze Ci wspolczujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 spox Wspolczuc bedziecie mogli jak mi źle wycienią autko Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiesiek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Uwazaj na uszkodzenia ktore byly przed wypadkiem, bo likwidator bedzie kombinowac jakby dac mniej i bedzie mial podstawe, ze elementy byly naprawiane, wiec byly mniej warte. To ze element byl caly i ladnie pomalowany to ich malo interesuje, a pretekst do oskubania czlowieka juz wtedy maja. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Przykra sprawa :sad::sad::sad: Chociaż i tak dobrze że nic więcej się nie stało. Oby dobrze wycenili a wszystko da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 bedzie dobrze zobaczysz dostaniesz sporo kasy wazne ze mozesz jezdzic i nic nie przeszkadza a takie male pukniecie to sie wyleczy i zostanie kasiorka ja impreze haha powodzenia PS tez bym tak chcial zeby mi przywalili w tył (mam do malowanie zderzak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Sobota Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Doradźcie coś bo sie amrtwie. ZObaczyłem teraz że zderzak był klejony już kiedyś od środka jakimś klejem. Czy to bardzo zaniży wartość odszkodowania?? To niech ci przyniesie od razu ładny zderzaczek, polakierowany i klejony, identyczny taki jaki miałeś. Nie zgadzaj sie absolutnie na żadne zaniżanie, z jakiej racji masz teraz dopłacać do nowego? Tobie sie podobało, a cieżarówka mogla nie wjezdzac na Ciebie. Teraz żądaj nowego i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeso Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Nic się nie martw. Samochód rzecz nabyta. Dobrze Ci wycenią i jeszcze sobie potańczysz za tę kasę :wink: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adig Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Komibinował, kombinował i wymyslił jak się ze spotu wykręcić... Ale trzeba było Almerke niszczyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 A z innej beczki: co Ty masz za herosa na wlewie paliwa? Wygląda coś jak Wojowniczy Żółw Ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi