Gość wo__jo Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Czy podnosi się siedzisko w tylnej kanapie ?? Tylne siedzenie nie dzielone. Próbowałem podnieść i nie udało się chce żonie w ramach prac społecznych posprzątać autko ale nie chce czegoś połamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chstr Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Pod wykładziną w bagażniku masz blaszki przykręcone do podłogi. Odkręczasz śruby a z przodu kanapa jest przymocowana tylko na wcisk. A bynajmniej tak jest u mnie w roczniku `99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja w micrze 93/94 mialem siedzisko i oparcie dzielone, mialo uchwyty po pociagnieciu ktorych odblokowywala sie zapadka i mozna bylo zlozyc rowniez siedzisko, obecnie w modelu 98 (lifting) mam dzielone oparcie a siedzisko wprawdzie jest mozliwe do zdemontowania ale siedzi na jakis wrednych zatrzaskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 U mnie jest tak (przy dzielonym tylnym siedzeniu), że siedzisko się nie składa. Owszem, można je odkręcić z tyłu (śruby pod wykładziną w bagażniku) i wtedy lekko podnieść, ale to bez sensu. Przy składaniu tylnych siedzeń mi to nie przeszkadza. Jeśli więc pod wykładziną w bagażniku masz śruby przy siedzeniach, to prawie na pewno siedziska się nie składają. Swoją drogą, to po co składać siedziska do sprzątania? Chcesz je wyciągnąc i wyprać, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Czy podnosi się siedzisko w tylnej kanapie ?? Tylne siedzenie nie dzielone. Też mam 97, 1,0, z tyłu siedzenie nie dzielone i ... nic mi się nie składa :sad: Fakt że próbowałam tylko raz - jak kupiłam rower i chciałam go przewieść micrą do domu. Rower w końcu wsadziłam jakoś do środka ale kanapa nie dała sie złożyć. Edit /lekko of topowy :lol:/ Ja rower przewoziłam w całości, bez demontażu przedniego koła. Po prostu wystawało przez otwarte okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja rowery wiozłem dwa i trochę bagażu do tego. Oczywiście musiałem odkręcić przednie koła żeby oba weszły. Edit: Ja jechałem z tymi dwoma rowerami jakieś 150km, więc nie mogły koła wystawać, tym bardziej na autostradzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartolomeo Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ja rowery wiozłem dwa i trochę bagażu do tego. Oczywiście musiałem odkręcić przednie koła żeby oba weszły. Roweru czy auta? W mojej Micrze siedzisko da się złożyć - przyjmuje wówczas postać pionową, a w jego miesce kładzie się oparcia siedzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tibia Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 ja mam takie pytanie: moja micra ma dzielone oparcie-siedzisko cale. oparcia zlozylam na siedzisko-ale wtedy nie powstaje rowna powierzchnia "podlogi", a to mi potrzebne, bo woze klatke z psami. w zwiazku z tym wolalabym zlozyc to siedzisko-ale z te co czytam, w moim modelu nie ma opcji zlozenia siedziska do przodu? przy zlozeniu oparcia kanapy do przodu poziom blokuja bardzo zapiecia pasow. co radzicie? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzegorzSzy Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Sorry, że podbijam temat z wykopalisk ale potrzebuje założyć pokrowce w micrze 2001 1.0 i mam właśnie problem z podniesieniem tylnego siedziska, żeby móc zapiąć haczyki... Jakieś patenty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Odkręcić śruby z bagażnika a potem metodą prób i błędów drobnymi ruchami. Tak jak w przysłowiu: Powolutku śliniąc główkę, słoń echechem może mrówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi