Gość szfystack Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Kupiłem sobie ALUfelgi od GOLFA GT. Są one rozwiercone i mimo że Golf ma inną średnicę piasty to pasują. Problem pojawia się w momencie założenia nakrętek. Nakrętki do alu nissana mają czop stożkowy, natomiast w VW są śruby o czopie grzybkowym/kulistym. Nie mogę nigdzie znaleźć nakrętek 12*1,25 o czopie kulstym Co mogę zrobić aby założyć te fele do mojeo suniaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 cześć Świstak a pytałeś gdzieś gdzie sprzedająopony i/lub felgi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szfystack Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 cześć Świstak a pytałeś gdzieś gdzie sprzedająopony i/lub felgi ?? Tak w największym sklepie (allegro) na kilku aukcjach, poza tym u kilku wulkanizatorów:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 To kiepsko szukasz: http://allegro.pl/item105841230_nakretki_z...wych_i_alu.html Ten koleś w dodatku zrobi zabezpieczające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.