Guest szfystack Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Kupiłem sobie ALUfelgi od GOLFA GT. Są one rozwiercone i mimo że Golf ma inną średnicę piasty to pasują. Problem pojawia się w momencie założenia nakrętek. Nakrętki do alu nissana mają czop stożkowy, natomiast w VW są śruby o czopie grzybkowym/kulistym. Nie mogę nigdzie znaleźć nakrętek 12*1,25 o czopie kulstym Co mogę zrobić aby założyć te fele do mojeo suniaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MacKo Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 cześć Świstak a pytałeś gdzieś gdzie sprzedająopony i/lub felgi ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szfystack Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 cześć Świstak a pytałeś gdzieś gdzie sprzedająopony i/lub felgi ?? Tak w największym sklepie (allegro) na kilku aukcjach, poza tym u kilku wulkanizatorów:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Xzandafer Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 To kiepsko szukasz: http://allegro.pl/item105841230_nakretki_z...wych_i_alu.html Ten koleś w dodatku zrobi zabezpieczające. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.