Gość mrówa Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 taaaaadammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja sprzedalem swoja jak miala ponad 297 000km i sie na gody u mnie nie doczekala. Ale mam nadzieje ze u nowego wlasciciela sie doczeka i bedzie jeszcze dlugo mu sluzyla tak jak mi przez ponad 50 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 To kolejny dowód, że silniki nismo są rewelacyjne. Które niemieckie gradobicie przejedzie tyle bez remontu (mowa o 4 cylindrowych benzynowcach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 MiX, ale to ograniczenie prędkości zdejmij... wskazówka dojdzie do tego iejsc i dalej nie pójdzie bo.... speed limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiX Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ta naklejka to jest od początku jak mam auto, siakiś niemiec nalepił, z opon. Nie chce mi się bawić w zrywanie tego, bo strasznie mocno to się dossało do deski. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 <tort> No to w takim razie moja micra to niemowle? 150.000 Połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sieszput Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 uja to sie zalapałem na gody swojego nismo jak mu stukneło 210tys , ale niewiem czy to zaliczac do tych godow :-))) jak myslicie, takie cos mozna zaliczyc do godow?heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 jak myslicie, takie cos mozna zaliczyc do godow?heh poczekasz jeszcze i zrobisz 90 tyś i będą gody piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ja dzisiaj miałem 1 god tylko że mojego drugiego auteczka astry, a raczej to taty auto 100000 Tylko niestety zdjęcia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 hihihi leci szybko juz mam 5500 wiecej dokladnie dzis mam 305 622 w micruni to juz ok 140 000 a prairie malutko narazie heheh primerka chce zrobic 500000 cyba ze mi sie znudzi na co sie zanosi i sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Nie długo mi strzeli 3 z przodu w moim traktorku.Narazie oki wszystko mrozy przeżyła -30 st lepiej pali niz benz w zimie i pewnie prawdziwy przebieg jak na 99 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P11DK Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 (edytowane) To kolejny dowód, że silniki nismo są rewelacyjne. Które niemieckie gradobicie przejedzie tyle bez remontu (mowa o 4 cylindrowych benzynowcach). Silnik C20NE z Opla + LPG. Kupiłem dawno temu z przebiegiem 198 tyś km. Do tej pory mam to auto z sentymentu. Na dzień dzisiejszy licznik pokazuje 385 tyś km. W silniku nie było nic grzebane, tylko przy 300 tys wymieniłem sprzęgło bo książkowo zaczynało znać o sobie - jak w zegarku. Oczywiście blachy musiałem robić bo nie wytrzymały rdzy i przemijającego czasu. Mam nadzieje że moje Nismo też się sprawdzi a po takich tematach jest szansa. Edytowane 3 Czerwca 2010 przez P11DK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Może nie na temat o spalaniu mojego traktorka. (ale w tym temacie przy 3 z przodu) Jadac w trase na mazury z pomorskiego to mozna powiedzieć że jestem bardzo zadowolony ze spalania.Chyba nikt nie uwierzy ale patrzac na wskażnik paliwa to jak by był magnes u górywskażnika, a miałem pod korek wlałem .Przejechałem 170 km i spadło gdzies o połowe z 15 litrów ,a myśle ze bym zrobił jeszcze ze 130km przy takiej jeżdzie.To w sumie wychodzi 15 litrów na 300 km.Może to nie możliwe ale wskażnik nie kłamie a przebieg mam 290tys km auta i pewnie prawdziwy.Jechałem 100-120 km/h a na dobrym odcinku poszła 170 km/h i wiecej cieżko miała.Ale w miescie to dużo łyka zupy ponad 8 litrłów .Nie wiem czy przepływke moze bym musiał wymienic może to ma do spalania w mieście. A życze kazdemu takiego spalania na trasie,fakt ze jechałem sam troche w bagażniku było i mało kiedy klima przy moim kombi właczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 (edytowane) chwilę temu było tak Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 13 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 No ja musze sie pochwalić godami . Strzeliło mi dzisaj 300 tysi km na liczniku!!! Dokumentacja bedzie pozniej ,awaria laptopa. Napewno wrzuce foty pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja bym miał 2gie gody gdyby przebieg mi się sam nie wyzerował A tak mam jakieś 3tyś. z takim przebiegiem ciekawe ile by primka kosztowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 (edytowane) No to wstawiam z opóznieniem dokumentacje godów I mam nadzieje im długo pośmigac. A sie okaże w praniu ile bede jezdził nayske. oby jak najdłużej A teraz mam 304 z małym hakiem. I wszystkim życze takiego przebiegu a nie że sa tzw 1 z przodu.Chociaż zdarzaja sie wyjatki i są takie przebiegi. Ale to inny temat... Edytowane 9 Lipca 2011 przez RAAAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adiix458 p10 2.0 gt Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 To kolejny dowód, że silniki nismo są rewelacyjne. Które niemieckie gradobicie przejedzie tyle bez remontu (mowa o 4 cylindrowych benzynowcach). Siemka ja też to potwierdze ponieważ moja primera p10 2 L gt sr20de przeszedł takie tortury w życiu i ma przebieg około 200.000 tyś. i działa jak nalerzy terz 4 baniaki z gazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 No mam 310kkm. I silnik jezdzi jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pit_free Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 (edytowane) To kolejny dowód, że silniki nismo są rewelacyjne. Które niemieckie gradobicie przejedzie tyle bez remontu (mowa o 4 cylindrowych benzynowcach). Ja mam Primerke P11 2.0 16V 131 ps 98 rok.buda ma przejechane 313635 km,ile cofnięte?Niewiem.Ale już mam 3 silnik :-/ więc niezgadzam się z Twoją opinią... Edytowane 13 Listopada 2011 przez pit_free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość terranosaur Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 alez to piekna bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ja mam Primerke P11 2.0 16V 131 ps 98 rok.buda ma przejechane 313635 km,ile cofnięte?Niewiem.Ale już mam 3 silnik :-/ więc niezgadzam się z Twoją opinią... słabo ja miałem 200 tys i też 3 silnik,,, choć jakbyś smigał taś taś 2.0 PB góra 100 Km.h to też by wytrzymał ,,,tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pit_free Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 słabo ja miałem 200 tys i też 3 silnik,,, choć jakbyś smigał taś taś 2.0 PB góra 100 Km.h to też by wytrzymał ,,,tyle Po to mam 131 ps pod maską żeby trochę depnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
catadam Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 zgodnie z uwagami przenosze dokumentacje fotograficzną tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Ja się nie doczekam trójki na przodzie bo przy jakiś 240000 przebieg się wyzerował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi