Gość stamp Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Witam wszystkich. Mam ją od 2 m-cy ( p10 95r. 1,6 lpg), od kwietnia w kraju. Jeżdzi jak trzeba, jednak z tyłu dochodzi jakieś głuche dudnienie na nierównościach. Wymieniłem łączniki stabilizatora i tuleje stabilizatora a dudni. Amortyzatory dobre. Skończyły mi się pomysły co to może być. Proszę o pomoc. Druga prośba dotyczy instrukcji do tego auta, może któryś z kolegów mógł by mi dać na nią jakiś namiar. Serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 instrukcje poszły mailem... co do stuków to nie wiem... skoro wszystko masz ok ... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stamp Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Dzięki. Słyszałem coś o poduszkach amortyzatorów ale to w p11. Może to wali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 to musiałbys sprawdzić mocowania amorków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stamp Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Może spróbuję w przyszłym tygodniu. Nie wiem tylko czy się uda bez kanału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 sprawdx tez górne mocowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.