Gość alien657 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Czy po wymianie górnego wahacza trzeba ustawić zbieżność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wk112 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 mozesz sprawdzic ale nie wiem co chcesz ustawiac?? ja po wymianie nie sprawdzalem, wg dokumentacji nie ma potrzeby ustawiania nie ma jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamm Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 dziś wymieniłem w warsztacie górmy wahacz bu juz skrzypiał - i co?............okazało się że jest pęknięty! Pękł przy spawie do większej tulei. Myślałem że coś takiego się nie zdarza! Wahacz firmy 555. Po wymianie wahacza mam krzywo kierownicę przy jeździe na wprost i właśnie wybieram się na zbieżność.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wk112 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Po wymianie wahacza mam krzywo kierownicę przy jeździe na wprost i właśnie wybieram się na zbieżność.... mysle ze to jest inna inszosc i w tym przypadku sam wahacz nie ma za bardzo wplywu o czywiscie w takim wypadku powinno sie ustawic zbieznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KTOSIU Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Witam Wymiana wahacza może jedynie spowodowac powrót ustawienia zbieżności do warunków (parametrów) wyjściowych a więc prawidłowego ustawienia zbieżności - zbieżności nie trzeba ustawiać. Co innego z wahaczami dolnymi, jeżeli naprawia się jakieś elementy z nimi związane lub je same- należy ustawić zbieżność. Twój problem ze skręceniem kierownicy już się u kogoś pojawił, spróbuj w wyszukiwarce. Może jak ci wymieniali wahacz to demontowali coś jeszcze?Normalnie nic się dodatkowego nie demontuje ale magików jest baaaardzo dużo wśród mechaników. Pozdr. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.