Gość symek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Witam Niestety muszę wymieniać szybę przednią w SŁONECZKU (dostałem kamieniem, szyba już jest pęknięta na długości około 25-30cm). U mnie w Jeleniej Górze krzyczą za szybę z wymianą 348zł. Moje pytanie do was jest takie- czy robił ktoś z was może kosztorys wymiany szyby w towarzystwie ubezpieczeniowym ??? Chodzi mi o to ile może kosztować oryginalna szyba do Sunnego + wymiana. Jakiś czas temu zgłaszałem szkodę typu zderzak przedni + lampa przednia i dostałem KUPĘ kasy, kupiłem zderzak i lampe na Allegro a za resztę pojechałem na super wakacje. Zastanawiam się ile mógłbym wyszarpać z Autocasco za szybę + wymianę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bodro Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja wymieniałem szybe oraz uszkodzony reflektor. Z AC dostałem jak dobrze pamiętam 1250zł. Wymiana szyby kosztowała mnie 190zł a naprawa reflektora 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 na Śląsku takie tanie szybki mają?? muszę se zapamiętać 8) u mnie do N13 szyba stoi 320 z montażem + 10 zyli za zielony pasek p/słoneczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja w Częstochowie w Szybex' ie wymieniałem niecały miesiąc temu i zapłaciłem z wymianą 300 zł.( szyba Pilgintona jest lepsza i mocniejsza kosztowała z wymianą 330 zł. ale w tedy nie miałem przy sobie tyle kaski :roll: ) a używne jak dobrze się rozejrzysz to nawet kupisz poniżej 200zł i podejżewam że za wymianę krzykną ok 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość symek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ok, dzięki. Na dniach będę musiał wymienić bo sie "pałki" mogą przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bodro Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 na Śląsku takie tanie szybki mają?? muszę se zapamiętać 8) u mnie do N13 szyba stoi 320 z montażem + 10 zyli za zielony pasek p/słoneczny Ta cena to koszt nowej szyby wraz z wymianą. Ja kupowałem NordGlas błękitną (taką mam oryginalnie) ale oczywiście były warsztaty gdzie ta sama szyba kosztowała drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skarap Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 kolo stalowej w sandomierzu w hucie takie chodza po stowce, zakladasz sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 szkoda ze jestes z jeleniej, bo w łodzi mam dostep do szybek w dobrych cenach, lecz transport szyby jest niebezpieczny zwzg na jej mozliwość pekniecia, a profi transport drogi :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raveland Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 tez mi pekla i jezdze juz tak pol roku narazie tylko jedna kontrola naszczescie w nocy i nei zauwazyli a pekniecia sa spore az dwa po okolo 30cm :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość shimano52 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Witam, odświeżam temat. Również mi ostatnio pękła szyba i jestem ciekaw za ile i gdzie można to tanio zrobić w Łodzi. Próbowałem się skontaktować przez pw i gg z użytkownikiem gre ale niestety bez odzewu. Dlatego też napisałem na forum. Z góry thx za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 A może ktoś wie jaka mogłaby być cena w Bydgoszczy? Albo może ktoś ma jakiś zaprzyjaźniony serwis w Bydgoszczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość itek13 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam. Szukam szyby przedniej do sunny z 1990r. 5-dz. 1600cm. 12V. Tel: 692 566 919 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi