Gość Korba Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Wiem, że temat był wałkowany setki razy. Ale jaki wahacz wybrać: 555, Febi czy może jest jeszcze taki japoński Nippon albo podobnie. Dajcie znać jak się sprawują na aucie. Zrobiłem te plastiki w wahaczu z teflonu i nowe tuleje dałem i dalej stuka. Teraz jakby głośniej. No i trzeba kupić nowy wahacz. U mnie średio wymiana co 30 tkm po prawej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość świeży Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Ja mam 555 i chodzi całkiem pozytywnie już jakieś 20 tyś pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość suspicious Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 ja mam Febi, kupione na allegro, jakieś 10 tkm bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skYwriter Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Witam, może ktoś z szanownych klubowiczów zakładał u siebie lub słychasz coś o wahaczach górnych firmy : TEKNOROT ? Bo na allegro znalazłem takie wahacze - 120zł, nie wiem czy warto się w to pakować, co sądzicie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukuj Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 ja mam Febi, kupione na allegro, jakieś 10 tkm bez problemów wlaśnie takie kupiłem PS czy po wymianie wahacha górnego ustawia się zbieżność... moim zdaniem nie (a mechank chyba chce mi wcisnąć ciemnotę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 ja mam Febi, kupione na allegro, jakieś 10 tkm bez problemów wlaśnie takie kupiłem PS czy po wymianie wahacha górnego ustawia się zbieżność... moim zdaniem nie (a mechank chyba chce mi wcisnąć ciemnotę) Po wymianie wahacza górnego nie ustawia się zbierzności. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 otóż wczoraj nabyłem wahacze Febi na allegro po 145 za sztukę, założyłem popołudniu i jak na razie super, jak "ręką odjąl" nic nie stuka, aż przyjemniej się jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.