Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[Serena] tunning - zdjęcia

Gość jaca2206
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość czopochrup

pierwsze fotki jakie wyskauja na googlach w sekcji zdjecia... :P moze jaca zapodaj zdjeica tego glosnika basowego:D ktory masz umieszczony w aucie ;> w klapie chetnie bym to zobaczyl... :)

//bonzo molbys klipsnac podwozie swojego woziku chcialbym zobaczyc jak zrobiles te 2 wydechy ;P bo mi sie to podoba...

heh ja mam na oku nakladke na tlumik fajna upatrzona narazie;>

Gość czopochrup

widze bonzo ze masz zawieszenie starego typu... heh ja mam juz niezalezne... :) jaca tez ma chyba starego typu... jest ono wygodniejsze niz zawieszenie niezalezne ?

//tlumik serio fajnie wyglada...

Gość jaca2206

Też chciałbym mieć niezależne zawieszenie jak bonzo a ty czopochrup pewnie też masz pełny most jak ja wystarczy że zajrzysz pod auto . niestety niezależne jest lepsze i zwiększa komfort jazdy.

jaca2206 napisał:
to jest moja serena a na głośnik z tyłu nie ma jeszcze założonej tapicerki ale prawie już skończyłem robic tapicerkę.

http://images4.fotosik.pl/67/bee2513d890a0b5d.jpg

http://images3.fotosik.pl/104/6ec478615e2ebaedmed.jpg

Było by kozak jakby zderzaki dać w kolor nadwozia i obniżyć tylny zderzak.

Gość czopochrup
  jaca2206 napisał:
osiąga prędkość 195km .
mowisz o 1.6 ? wg mnie to niemozliwe z jednego wzgledu... :D przy 160 juz sa na tyle wysokie obroty ze skrzynia nie pozwoli sie rozkulac samochodowi do 195 :) max jaki jechalem to byl 160 (autostrada gliwice-ruda sl.) tak od 140 juz nie mial mocy zeby sie rozpedzac... jakos dobil do 160 i obroty byly na tyle wysokie ze sczerze mowiac wiecej balbym sie jechac... przydala by sie dluzsza 5 :D albo 2.0L :D

Gość czopochrup

bonzo 2.0 najczesciej sa dos wyzylowane:F zajechane maja duze przebiegi i wogole :P hyhyhyhyhyhyhy ;D chetnie bym sie 2.0 przejechal zeby zoabczyc czego mi brakuje ;x

Gość czopochrup
  bonzo napisał:
pogadamy jak Twoje 1,6 bedzie miało 270tyś jak moja
to chyba jednak nie pogadamy bo tyle nie bedzie miec za mojej kadencji hyhyhyhyhy to jest juz z gory ustalone ;P mam doswiadczenie w jzdzie nubira ale to nie to samo :P

Gość jaca2206
Gość czopochrup

o kurde wymiataja! te auto sie poprostu nadaje do takiego tuningu :> tylko trza miec troche $$$ :D wyglada za***iscie ;x

//wczoraj o 23:30 wracalem busem i kolo mnie na stacji ktos z gliwic tankowal serenka diesla :> tyle zdazylem zauwazyc:D calkiem dobrze wygladala ta serenka :D tylko ze dizel ;x

bonzo napisał:
  jaca2206 napisał:
a może ktoś robił tunning silnika ja widziałem chipa do sereny za 300 euro auto dostaje kopa. moc wzrasta do 30-40% i osiąga prędkość 195km .

a mówiłem kup 2,0 to teraz kombinowac Ci sie zachciewa bo niejedzie bo mół :wink: :D

bzdura......

za pomocą chipa w silniku wolnossącym maksymalny przyrost bez ingerencji w mechanike to 5-7%........... chyba że masz silnik turbodoładowany....................