Gość genjusz Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Masz rację, ale wysłałem Ci smsa, że już jestem w domu i jak chcesz to wpadaj. Odpisałeś "już jadę" więc czekałem o rany to ladnie sie pomieszalo, bylem pewien ze to byl sms od shoguna, wlasnie do niego dojezdzalem jak dostalem wiadomosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chestero Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 powiedzcie czy możliwy jest taki pisk tylko z jednej strony wycieraczek ? np. od kierowcy ? wczoraj wymieniłem wycieraczkę ale dalej jak piszczało tak piszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Waldek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 podnieś pióra do góry i włącz wycieraczki. Będziesz wiedział czy to pióra czy te słynne tulejki. A jak wyjdziesz z samochodu to możesz usłyszeć z której strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość genjusz Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 dokladnie to samo co u mnie, tylko jedna piszczy, dziisja mam zamiar sie za to zabrac. sloneczko, sucho w miare, takze z 3 piwka i rozkrecanie mechanizmu mnie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chestero Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 powiedz jak Ci poszło i czy to było to. Ja wtedy też się za to wezmę, na dodatek zaczęło mi jeszcze coś lecieć z pod silnika z prawej strony, nie wiem co to ale nie ma zapachu i wygląda jak woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi