bobroy Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ostatnio, gdy demontowałem konsolę środkową, to znalazłem jakieś dziwne urządzenie chyba elektroniczne o wymiarach ok. 10x14x5 cm. To coś znajduje się pod schowkiem w podłokietniku między fotelami. Ktoś wie co to to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velociraptor Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ostatnio, gdy demontowałem konsolę środkową, to znalazłem jakieś dziwne urządzenie chyba elektroniczne o wymiarach ok. 10x14x5 cm. To coś znajduje się pod schowkiem w podłokietniku między fotelami. Ktoś wie co to to jest? Daj jakąś fotkę, jakie tam kable wchodzą ? Jakaś kostka ? U mnie w tym miejscu raczej nic nie ma. Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MIS Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 czujnik wstrząsowy Air Bag'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 czujnik wstrząsowy Air Bag'ów Dokładnie tak, to jest czujnik AIR BAG Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Cy to jest coś takiego: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=19489 Tutaj było dyskusja o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Cy to jest coś takiego:http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=19489 Tutaj było dyskusja o tym. Urządzenie o którym pisze bobroy znajduje się pod podłokietnikiem, a nie pod popielniczką. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Cy to jest coś takiego:http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=19489 Tutaj było dyskusja o tym. Urządzenie o którym pisze bobroy znajduje się pod podłokietnikiem, a nie pod popielniczką. Pozdrawiam Michał Dokładnie, to jest pod podłokietnikiem. Nie mam cyfraka, więc nie mam fotki. To urządzenie jest mniejsze niż to pokazane na zdjęciu wyżej i ma metalową obudowę, żółte naklejki. Idzie jakaś wiązka kabli, dość gruba, zaizolowana czarną taśmą. Będzie ją widać, gdy wyjmie się element konsoli z popielniczką, jest od strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 mmdelphi ma racje, U mnie w P11 jest tak samo jest to od AIR BAG-u na 1000 %, metalowa obudowa + żółta naklejka - nawet chyna jest na niej napisane, że AIR BAG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 mmdelphi ma racje,U mnie w P11 jest tak samo jest to od AIR BAG-u na 1000 %, metalowa obudowa + żółta naklejka - nawet chyna jest na niej napisane, że AIR BAG Dokładnie taka skrzyneczka. Może przeoczyłem, ale na mojej nie zauważyłem napisu AIR BAG. Tez mi się na początku wydawało, że to do jaśków jakieś urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Na bank do jaśków - jak zsuniesz czarną izolację to zobaczysz żółte przewody - pod żasdnym pozorem nie dłub - chyba, że odepniesz akumulator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Na bank do jaśków - jak zsuniesz czarną izolację to zobaczysz żółte przewody - pod żasdnym pozorem nie dłub - chyba, że odepniesz akumulator. Dzięki, nic nie będę przy tym dłubał. Jak już wiem co to jest, to nawet tego nie dotknę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi