Gość Rybak Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Witam Dzisiaj właśnie oddałem swojego Notka do serwisu, ponieważ stwierdziłem z lewej strony, pod kolumną kierownicy i pedałami, mokrą matę wygłuszającą oraz dywanik. Zaznaczam że nie były to mokre buty ! Idąc dalej stwierdziłem mokrą prawą stronę przednią samochodu pod schowkiem, była identycznie przemoczona co lewa. Ciekawą sprawą po wyjedździe z salonu było brak lampki wskażnika hamulca ręcznego. Czy może spotkał się już ktoś z takimi usterkami ?? Pozdrawiam Rybak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 W sprawie mokrości - chyba w każdym nissanie już było przerabiane to zjawisko - przeciekające podszybie - pomaga uszczelnienie kostki na której trzyma sie szyba. Zaraz podeślę linki. link 1 link 2 link 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rybak Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witam ! Otóż co do lamki kontroli zimnego silnika to zapewne chodzi o wersję diesel. Posiadam wersję Nissan NOTE Acenta 1.6l (110KM), kupiony w czerwcu. Wrócę jeszcze do tematu "cieknącego". Otóż odebrałem samochód po czterech dniach z ASO (podobno odklejono szybę i przyklejono na nowo) i rzeczywiście jak napisała martusia, trafnie to ujeła, że jest to przerabiane już zjawisko, w serwisie nie byli za bardzo zdziwieni :!: Moja radość z naprawy nie była długa ponieważ szyba została tak naklejona, tak jakby źle osadzona wystają plastikowe elementy. Jutro znowu oddaje samochód do poprawki. :twisted: Już zaczynam wątpić w te nowości na polskim rynku. I zaczyna potwierdzać sie taka maksyma "Nie miała baba kłopotu, kupiła sobie samochód" :!: Pozdrawiam Rybak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 odpaliłem po nocy przy 10°C to po 1 km (z górki!) leciało już ciepłe powietrze z nawiewów (aluminiowy silnik)!w serence przejechalem od garazu pod dom jakies 50-60M i juz lecialo lekko cieple powietrze ogolnie szybkos nagrzewania mnie zadziwia w starym aucie trzab ylo przejechac dobrych killa KM zeby zaczelo dmuchac cieplym O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txm777 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ciekawą sprawą po wyjedździe z salonu było brak lampki wskażnika hamulca ręcznego. Czy może spotkał się już ktoś z takimi usterkami ?? Taaa.... w moim nowym, takim prosto z dywanika, było odwrotnie - kontrolka poduszek cały czas się świeciła... W końcu wymienili moduł sterowania. Trwało to 2 miesiące... Ale to juz chyba norma w dzisiejszych czasach - wszystko jednorazowego użytku... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.