Gość adamsow Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Kupiłem Prairie i mam problem z poziomem paliwa. Cały czas pokazuje poziom na maxa. Chyba zawiesił się pływak, ale nie wiem jak mam się do niego dobrać. Może ktoś ma instrukcje do tego autka albo orientuje sie jak tą dolegliwość naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 dojście do pływaka będzie gdzieś nad bakiem przez podłoge auta ,być moż że Bedziesz musiał wykręciś fotele :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 cześć !! aby dobrać się do zaepołu pływaka w ziorniku powinieneś wpierw zdemontować siedzisko tylnej kanapy. następnie sprawdź czy masz odpowiednie dojście aby wyjąć to wszystko.- następnie oczyść cały zespół pływaka w zbiorniku... ale co do reszty co ci nie pomoge... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamsow Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Siedzenia odchyliłe, zadarłem wykładzine, odkręciłem jedna blachę pod która był zbiornik i taki mały "właz" przykręcony do którego dochodziły dwa gumowe węże oraz wiązka elektryczna. Odkręciłem ten właz, lekko uchyliłem i udalo mi się wsadzić rękę do zbiornika i nie było tam pływaka w pobliżu tego włazu. Moze jest jeszcze jedno podejście do zbiornika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Siedzenia odchyliłe, zadarłem wykładzine, odkręciłem jedna blachę pod która był zbiornik i taki mały "właz" przykręcony do którego dochodziły dwa gumowe węże oraz wiązka elektryczna. Odkręciłem ten właz, lekko uchyliłem i udalo mi się wsadzić rękę do zbiornika i nie było tam pływaka w pobliżu tego włazu. Moze jest jeszcze jedno podejście do zbiornika? wywal to całe usrojstwo na zewnątrz i bedziesz widział co jest grane anie sie szczypiesz :wink: powinien tabyć pływak i najprawdopodobniej pompa a jak nie to juz ktoś przed Tobą go zutylizował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamsow Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Ok, juz sprawa sie wyjaśniła, jednak ktoś zutylizował plywak. Miałem nadzieję że jest gdzieś ukryty ale niestety. muszę poszukać gdzie. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arkadiusz Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 szukam amortyzatorow do prairie royal innych niz kayaba potrzebuje obudoe filtru powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majda1990 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 pod siedzeniami jest dostęp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.