Gość Quattro Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ogladalem pare Nissanow 100NX i wszystkie maja wewnatrz szare tapicerki i deski rozdzielcze. Chcialem sie w takim razie zapytac, czy tylko ja mam cale wnetrze Nissana utrzymane w niebieskiej tonacji???? Czy moze jeszcze ktos w klubie ma tak jak ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Widziałem raz setke w takiej kolorystyce co ty masz, ale to jest raczej rzadkość. Mi szczerze najbardziej podoba się czarny środek a nie szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keller Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ja mam niebieska tapicerke w swoim Sunny i wyglada to swietnie w porownaniu z orginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtasupra Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ja równiez mam niebieskie wnętrze. Tylko ze mam rowniez problem z kupieniem czesci tapicerki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 moj koelga ma niebieskiego NXa z niebieskim wnetrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarsar Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 moj koelga ma niebieskiego NXa z niebieskim wnetrzem Co kryje się pod hasłem "niebieskie"? - niebieskie koszulki + pomalowany sprayem kokpit na niebiesko? A może pokrowce ze środkiem niebieskim + dywaniki z niebieskiej wykładziny :zdziw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Co kryje się pod hasłem "niebieskie"? - niebieskie koszulki + pomalowany sprayem kokpit na niebiesko? A może pokrowce ze środkiem niebieskim + dywaniki z niebieskiej wykładziny Pod hasłem niebieskie kryje się nie czarne ani nie szare wnętrze lecz w odcieniu niebieskim. Jak na mój gust jest nieładne, ale o gustach sie nie rozmawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 moj koelga ma niebieskiego NXa z niebieskim wnetrzem Co kryje się pod hasłem "niebieskie"? - niebieskie koszulki + pomalowany sprayem kokpit na niebiesko? A może pokrowce ze środkiem niebieskim + dywaniki z niebieskiej wykładziny :zdziw: powiedz mi czy bardziej zalezalo Ci na zadaniu pytania czy nabiciu posta? Radze czytac od poczatku posty to bys sie dowiedzial oco kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarsar Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 FAkt, nie doczytałem, a za moment sam kapnąłem się o co biega. W tamtych latach były modne robienie tapicerki wnętrza pod kolor auta. W NX-ie w kolorze ciemny niebieski lub granatowy metalik (jak kto woli) była takowa. Tak samo w mazdzie 323F w kolorach niebieskich (chyba nawet w dwóch).A w starszych japońcach to normalka -corolla, camry,sunny itp... ps. Endriu nie podniecaj się tak - każdy się może czasem walnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ps. Endriu nie podniecaj się tak - każdy się może czasem walnąć Peace Bro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek84r Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Endriu... ja lubię bezsensownie nabijać posty ... A tak na poważnie to napewno jeśli ktoś chce bardzo to moze sobie nawet w różu tapicerkę zrobić , Ja myślałem nad niebieską skórą... ale na razie kicha... musże oddaćdrzwi do blacharza bo na ten stary dziad nie umiał parkować... ach szkoda gadać. Endriu czym teraz pomykash... ??? :okulary: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_316 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A propo skóry, to ja mam u siebie w czarnej setce , niebiesko-fiolrtowe skórzane fotele, nie wiem czy to tak było od nowości czy nie ale wygląda to całkiem nieźle :-) po za tym reszta jest czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rz Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 A propo skóry, to ja mam u siebie w czarnej setce , niebiesko-fiolrtowe skórzane fotele, nie wiem czy to tak było od nowości czy nie ale wygląda to całkiem nieźle :-) po za tym reszta jest czarna. ja mam bordowo-bezowe wyglada milo i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi