Gość MatMM Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam. Piszę tego posta z myślą otrzymania nie tylko dokładnych linków ale również przydatnych porad, a mianowicie poszukuję całego bodykita (zestaw bądz pojedyńczo [progi, przod i tyl-zderzaki]). Jeśli tylko posiadacie linki bądz jakies adresy sklepó zajmujących się produkcją tych części do tuningu optycznego będę wdzięczny za podanie ich - szukam czegoś w rozsądnej cenie. *Szukałem na stronach związanych z aukcjami (gratka.pl, moto.allegro.pl) jednak wszytko co znalazłem zaczyna się od N14 czyli roku 91' a mój nissan należy do 90' rocznika. *Będę również zadowolony za podanie mi odpowiedników pasujących do B12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Jak napisałem w innym topicu - body kit to musisz sobie sam ukleić. Kiedys był na allegro komplet ale kolo sprzedał zderzaczek chyba za 250 - przedni , tylni za 200 a za progi chciał na początku 200, później zszedł na 180, ale chyba z tym został - dodam, ze to było używane i dość zużyte.... Szukaj rzeczy do GTi - ja wyczaiłem zderzaczek i atrapkę ale kuźwa czekam już ponad 2 mieś aż łaskawie brat mi go pomaluje :evil: - no cóż poczekam jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MatMM Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Tylko jeden problem to to że moj n13 jest 5d a gti nie spotakalem takiego, wiec co z progami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Niestety tak jak mówi kolega wyżej musisz raczej dopasowywać wszystko z innych aut i odpowiednio przerabiać, bo pod Twoje autko będzie ciężko znaleźć cokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MatMM Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=121346430 Jednak się da, no ale to dopiero poczatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Właśnie o czymś tego typu mówimy żebyś brał z innego auta i przerabiał lub brał uniwersalne. Powiem Ci szczerze, że spoilery polskiej produkcji są bardzo kruche, bo są robione z żywicy łączonej z włóknem a na wierzchu jest laminat i niestety wystarczy lekko uderzyć i się rozpadają. Lepiej zainwestuj w ładny lakier na autku, lekko go połóż na ziemi, załóż ładne felgi i przyciemnij delikatnie szybki. Od razu auto zyska na wyglądzie a ty nie będziesz się stresował podjeżdzając pod krawężniki czy przez progi zwalniające, że a to zachaczysz progiem lub zderzakiem i go ukruszysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MatMM Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Moze i dobry pomysl ... Jednak teraz chcialem (nie bede juz tworzyl nowego topic) spytac sie jesczze cos ... czy istanieje lakier w sprayu do malowania tapicerek ? Chodzi mi o powierzchnie plastikopodobna na desce rozdzielczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Kiedyś był taki w ofercie Folia Tec i nie wiem czy przez przypadek Motip nie ma też w swojej ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Z tego co wiem to żeby coś takiego machnąć można też użyć czegoś co się uplastyczniacz nazywa i potem polecieć normalnym lakierem, zaleta taka, że jest pewniejsze rozwiązanie a pozatym masz sporą gamę kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MatMM Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Znalazlem taka folie czarna ktora się uplastycznia pod wplywem wysokiej temaperatuy, ale nie wiem jaki bedzie tego efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi