Tomaszek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Jak ten napinacz naprawiony :?: Bo strasznie jestem ciekaw wykresu po tej twojej obróbce głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Później doczekamy się wykresu, robie pewną modyfikacje w silniku o której narazie wie tylko Ja i Albin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Hehe pewnie przekładka dołu na 1.8 jak tak to jestem bardzo ciekaw wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 dół nie podpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 dół nie podpasuje Nono to znaczy że coś innego kombinujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Na dniach będziem przypasowywać tłoki i korby z QG18DE do GA16... Zobaczymy co z tego wyjdzie, tymczasowo, na czas rozbiórki silnika do pomiarów zapodałem mu GA14 i za 15zł robię trasę 100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 A czyli dobrze myślałem to czekam z niecierpliwością na wynik Jak wszystko będzie pasować to ja też się biorę za taką przekładkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Jak narazie wszystko idzie po mojej myśli, mam nadzieję niebawem śmigać Primerką 1,8 jedyną taką na tej planecie, więcej tutaj: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=24076 Tak więc transformacja GA16 na 1,8L Trwa... [ Dodano: Czw 14 Gru, 2006 23:33 ] Hehe a oto parę zabawnych historyjek z Kivi Garage Auto zapakowane można jechać na SWAP z 1,6 na 1,4 Wszystko wytargane - można targnąć GA16Ds ze skrzynią do góry: I wyjazd, nawet Shogun pomagał - jak się oparł to prawie prima do kanału by wpadła Jak 1,6 będzie rozwiercone i poskładane to podobna akcja ale w droga (prawidłową) stronę - dzięki Kiviemu cała operacja trwa naprawdę chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Na 1.4 to będzie prawdziwy dupowuz Za 15 zł :?: to wychodzi około 7.5l/100 gazu Przy wadze primy i twojej nodze to bardzo to wątpliwe :/ Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 to chyba pierwsza prima z takim silniczkiem hehe pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Chłopaki ja już po wymianie silnika prawie 6 tyś km natrzaskałem Na trasie pali miedzy 7-8L gaziku, w mieście w 10 się mieszcze, najgorsze jest potem to jak mam się przesiąść do jakiegoś szybszego auta by coś tam stracić, taka seryjna P10 GT w tej chwili wydaje mi się wozem tak potężnym że z trudem go oponowuje, co to będzie jak srebrną dokończę - będę jeździł nią ale tyko po rolkach na hamowni hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zgrywus Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Chłopaki ja już po wymianie silnika prawie 6 tyś km natrzaskałem Na trasie pali miedzy 7-8L gaziku, w mieście w 10 się mieszcze, najgorsze jest potem to jak mam się przesiąść do jakiegoś szybszego auta by coś tam stracić, taka seryjna P10 GT w tej chwili wydaje mi się wozem tak potężnym że z trudem go oponowuje, co to będzie jak srebrną dokończę - będę jeździł nią ale tyko po rolkach na hamowni hehehehehe Podziw....serio. Ja już się nie moge doczekać jak w polandzie będe swoją rozbierał,zmieniał,psuł i naprawiał...;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURCZAK Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Kuba czym myłeś silnik po spaleniu :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Chłopaki na myjni się z tym wstępnie uporali - zajęło im to z pół godziny, karczer na parę wodną pod ciśnieniem 8 bar - ponoć palca mógłby pocharatać taki strumień a potem samemu oszczotkowałem silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 ponoć palca mógłby pocharatać taki strumień Może może, bo kiedyś jak myłem swoją myjką autko to przeciołem skure na paluchu niechcący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 No nareszcie przyszedł mój brakujący zbiorniczek, odrazu zafundowałem mu kąpiel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 ee no klasa - odrazu i ząbki były myte :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 I jak prace dalsze?? Czy moze skupiles sie tylko na srebrnej?? zdecydowanie najbardziej na czerwonej, jak ją odbiorę z wydechowania by EL-TEC to zielona będzie do sprzedania za tyle ile krzykną mi za wydech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam ...zielona będzie do sprzedania... To się flota Coobciowych primer zmniejszy . No ale ciągnąć trzy różne projekty to trzeba mieć dużo samozaparcia, czasu i $$$. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 czasu i $$$. 3xOC 3xprzeglądy... No fakt że tą zieloną jeździ się za darmo i nic się w niej nie psuje, czerwona też będzie tania w użytkowaniu bo Gazik wleci a w zasadzie butle to już ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam 3xOC 3xprzeglądy... No właśnie. Same opłaty kosztują. Ale jako klient flotowy mógłbyś negocjować zniżki . No nic kończę mały OT i czekam na nowe posty o czerwonej i srebrnej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Czerwoną przywróciłem do życia i na co dzień nią śmigam - tak więc ta jako trzecia primera jest mi nie potrzebna, choć hak czasem się przydaje... Wóz na sprzedaż, cena jaka mnie satysfakcjonuje to 2200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 dzis zielona Kuba mnie podrzucil do domu. jak na zagazowany wozek to calkiem fajnie sie to zbiera. szczerze to sie nie spodziewalem ze to moze tak podawac. na 2 pisk i p....zda z furkotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi