Gość Scyzor Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Widzieliście takie cudo? Kurka jeden jest w Polsce i to do sprzedania http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35621835 Bagatela 225 tys zł pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaroW Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Robi wrażenie. Szczególnie to 280 hp. :shock: Widziałem takiego wcześniej i dopiero od niedawna wiem, że Infinity to auto Nissana. Wstyd się przyznać, ale cóż... Poprawię się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dudi Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Całkiem realna propozycja po doliczeniu cła i vatu. Zobaczcie ile kosztuje w stanach. http://www.infiniti.com/content/0,,action-...d-38368,00.html pozdrawiam dudi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Widzieliście takie cudo? Kurka jeden jest w Polsce i to do sprzedania http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35621835 Bagatela 225 tys zł pzd brzydki :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Przód jako tako...ale tył odpada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Przód jako tako...ale tył odpada! chocbym chcial to nie moge sie z Pania nie zgodzic :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Całkiem realna propozycja po doliczeniu cła i vatu.Zobaczcie ile kosztuje w stanach. http://www.infiniti.com/content/0,,action-...d-38368,00.html pozdrawiam dudi jaka cena taka i pojemnosc silnika :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 jezdzi ich w stanach duzo jest FX35 i FX45 choruje na to auto.... prowadzi sie i ma konikow tyle co sportowy samochod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubi Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Tylko ten "jeden w Polsce" to już nieaktualne...W Wawce jest już ich co najmniej 5.Ale kurde gablota super, dźwięk( a w zasadzie ryk) jaki z siebie wydaje przy ruszaniu...mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Wczoraj przeczytałem, że jakaś firma z Gdyni zajęła sie importem Infiniti z USA do Polski. Jako pierwsze będą sprowadzać właśnie FX35, który w ich ofercie będzie w najtańszej opcji kosztował jedynie 74500$ I w związku z tym czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć, dlaczego identyczne auto jest w Polsce droższe o 40000$ :shock: Ja rozumiem VAT i akcyzę, rozumiem koszt sprowadzenia, marżę tego importera, no ale przebitki ponad dwukrotnej w żaden sposób sobie wytlumaczyć nie mogę. Ja nie wiem czy oni się nie zmówili "przypadkiem" z NissanPoland, żeby nie odebrać klientów Murano i za cel postawili sobie, że Infiniti musi być droższe od Nissana. Paranoja. O ile jeszcze cenę Murano w Europie sobie mogę wytłumaczyć tym, że jest to wersja "dostosowana do gustów europejskich klientów", to przebitiki w cenie Infiniti, które jest żywcem importowane pojąć nie potrafię. Zresztą tak jest nie tylko w tym przypadku Infiniti z USA, często auta w Europie są droższe, ale chyba nigdy cena europejska nie stanowi blisko 210% ceny amerykańskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Tez mnie to zastanawia. Nowe autko w stanach, kupione w salonie, pelen wypas jest 2 razy tansze niz uzywany w polsce. Ciekawe co za ZLODZIEJ za tym stoi. Podkreslam zlodziej bo inaczej nie da sie tego okreslic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MJ Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 .....Zresztą tak jest nie tylko w tym przypadku Infiniti z USA, często auta w Europie są droższe, ale chyba nigdy cena europejska nie stanowi blisko 210% ceny amerykańskiej. Niestety tak jest w wiekoszsci wypadkow, zwlaszcza samochodow luksusowych... nie tylko japonskich, to samo jest z europejskimi (jak sie uwzglewdni wersje i wyposazenie...) - sam znam goscia mieszkajacego w niemczech ktory sprowadzil z USA do Niemiec amerykanska wersje.. VW corrado i po kosztach sprowadzenia (cla, podatki transport otp..) , przereobek itp i tak zaoszczedzil pare dobrych tysiecy DM (wtedy jeszcze)... ceny aut w europie to jakas kompletna paranoja (np. w Australii i Japoni auta tez kosztuja praiw polowe taniej, i zadne cla, podatki itp nie tlumacza tych roznic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 widzialem to bydle niedawno w zabrzu - robi wrazenie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi