Gość Cichy-68 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Witam wszystkich serdecznie. Od niedawna jetem posiadaczem Primery P11 i zastanawiam się czy owa lampka nie powinna się zapalać po przekręceniu kluczyka i zgasnąć po odpaleniu. U mnie nie pali się nigdy, więc może jest przypalona, a może tak ma być. Nie mogę znaleść tej informacjii w książce ani na forum, więc proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AM Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 U mnie zapala się jak przekręcam kluczyk i za chwile gaśnie wiec chyba coś masz nietak, POzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chestero Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 najprawdopodoniej będzie przypalona żarówka, jeżeli wszystko działa Ci dobrze to napewno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cichy-68 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Dzięki, tak właśnie podejrzewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 U mnie nie pali się nigdy Witam. Bo może jej tam nie ma. Została wyjęta, gdyż się cały czas świeciła. W końcu jest to jedna z najrzadziej 'używanych' żarówek, więc mało prawdopodobne, by się przepaliła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cichy-68 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Dobrałem się wczoraj wieczorkiem do tej żarówki i wymieniłem ją. Przyznam, że kamień spadł mi z serca, jak okazało się, że gaśnie po odpaleniu. Przy okazji serdeczne podziękowania dla autora instrukcji wymiany żarówek pulpitu (przyklejonej w dziale „Zrób to sam”). Gdybym nie wiedział gzie znajdują się zatrzaski, pewnie by się wyłamały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chestero Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 czyli tak jak podejrzewałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kania Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 dopiero co miałem ten sam problem z kontrolką silnika w P11.144 1.8. Dzisiaj (tydzień po zakupie samochodu ) zorientowałem się, że ta kontrolka nie świeci. Trzy godziny w garażu, żeby dostać się do zegarów i wszystko jasne- żarówka była wstrząśnięta. Strasznie dużo roboty żeby licznik wyłuskać ale i tak musiałem to zrobić. Jak ktoś będzie chciał wyciągać zegary to polecam się na przyszłość. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.