Guest Abdul Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Witam! Mam pewne obawy w zwiazku z działaniem skrzyni biegów w mojej NYSIE P11. 144 2001 Otóż, sama prrzekładnia pracuje dobrze,żadnych zgrzytów itp, ale gdy czasem w trakcie jazdy położę rękę na dzwigni, wyczuwam pewne drgania, o stałym natężeniu.Jaka może być ich przyczyna?Dodam, że autko ma dopiero 92000 km na liczniku:) Z góry dziękuję za podpowiedzi.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kramar Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 a jak dodajesz gazu nie czujesz ze ci lekko wciaga drazek?? bo to chyba normalne w primerkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Abdul Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Rzeczywiście:) lekko wciąga:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chestero Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 przecież to jest normalne zjawisko, nie ma czym się przejmować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Abdul Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Dzięki wielkie.Co prawda jak miałem P11 nic takiego nie występowało, nawet owa feralna piątka nie wyskakiwała.Teraz mam P11.144 ale skoro to pierdołka to mogę spać spokojnie.Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest misiek_83 Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Przeciez skrzynia i silnik nie sa na sztywno jak jakies sztywniaki :grin: To normalka.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.