Guest pundek Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 czesc. chcialem zakupic sprezyny obnizajace do mojej primerki. znalazlem takie(kliknij) ale nie wiem czy beda dobre do mnie. mam primere z 98 w wersji SRi. Aha te sprezynki sa obinzajace o 4cm. aha i co potrezbuje do zmiany ich?? dzieki za odp. pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Polak Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 A patrzyles platimex? Bedziesz je mial szybciej i pewnie taniej bo nissanklub ma rabat no i sa juz sprawdzone w klubie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KOSA Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 jak zamiezsz obnizyć o 4cm.... to będziesz musiał też wymienić amory na sportowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pundek Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 tylko ze ja siedze w UK i w PL bede dopiero w grudniu. a co do drugiego postu to nie wiem czy ja nie mam juz sportowych amorow. pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmink Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Ja w przyszłym tygodniu zmieniam zawiecha z H&R-a na standard sprężyny + amory bo na wałbrzyskie drogi to.... więc jak chcesz i będę miał jeszcze ten sprzęt to mozemy sie jakoś dogadać mam papiery na to zawieszenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pundek Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 ok kmink kilka pytanek. ile jezdziles na nich w PL o ile obnizaja czy to jest komplet (4 sztuki amory + sprezyny) ile chcesz za nie cz daloby rade do srody dowiesc to do Gorzowa Wlkp (poczta lub kurier) w razie czego moj mejl pundek@o2.pl lub tel +447896469562 mozesz wysylac esy. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmink Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 niestety ja części dostane dopiero w środe/czwartek i pewnie w piatek albo sobote będe to robił auto kupiłem na początku lipca i jezdziłem nim 10dni potem pojechałem do Norwegii i wróciłem 4dni temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pundek Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 aha to spoko. napisz mi ile bedziesz chcial za caly zawieszenie. pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmink Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 aha to spoko. napisz mi ile bedziesz chcial za caly zawieszenie. pzdr. no nie wiem zaproponuj - wal na priva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.