Gość misiek_83 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ja nie mam problemu ze swoja P10.Rozgrzewa sie szybciutko,gdzies tak po 5 minutach jazdy jest rozgrzana maksymalnie.A jezeli chodzi o spalanie to tez nie jest najgorzej plus minus 7litrow :shock: latem,moze mniej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 A co powiecie na moje niedogrzanie. Wskazówka od temperatury po przejechaniu 30 czy 80 km podnosi się tylko nad pierwszą białą kreskę albo na niej stoi. A jak z grzaniem w kabinie ?? Dobrze grzeje ?? W W10 moich rodzicow, zazwyczaj po rozgrzaniu samochodu wskaznik jest na polowie. Po wylaczeniu i ponownym uruchomieniu skazowka idzie tylko do pierwszej kreski. Czasami pomaga lekkie pukniecie w zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmarecki Opublikowano 31 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2005 Panowie i panie (ewentualnie) ponawiam pytanie gdzie znajduje się termostat w P10 z '95 1.6 16V :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmarecki Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Obok pompy wodnej(odpowiadam sobie sam) doszedłem metodą prób i błędów :]. Założyłem dzisiaj nowy i mam nadzieję, że będzie ok. Temperatura otwierania nowego termostatu jest 76,5 stopni C taka jak opisuja w książce. Na starym miałem wybity numer ( 82- ) ni to stopni ni to co ??!! Tak się zastanawiam czy teraz , jeżeli to była temperatura, nie będzie mi się wolniej nagrzewał ??!! No ale się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HANS Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 w mojej primerce p10 92r 2.0 D po 5 km jazdy zima wskazowka temperatury wskazuje polowe skali i tak trzyma latem nagrzewa sie jeszcze szybciej a wskaznik stoi jak wryty na srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maglev Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 No u mnie z rozgrzaniem silnika to porażka maxymalna, mam do roboty jakieś 2,5-3 kilometry i na tym odcinku przy temp. około zera stopni rozgrzewa mi się między 1/4 a 1/3 wskaźnika :x , gdzie u mojego brata we francuskim padle czyli renaulcie thalii na tym odcinku ma pięknie zagrzany do temperatury wyjściowej, czyli w połowie skali EDIT: ostatnio nawet se zamontowałem plexi na powierzchni około 1/3 chłodnicy i już jest nieco lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 u mnie bardzo szybko się nagrzewa... po ok. 1km mam już 1/3 skali a potem to moment jak jest połowa mam tylko jeden problem - wskazówka "biega" mi po skali (dochodzi do 3/4 potem opada na 1/2 zachwile zjeżdża do 1/4) - obstawiam na termostat, a wy? ile moze kosztować termostat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seba.boss Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 moja Primerka nagrzewa sie na polowie skali po przejechaniu ok.4 km (zima tep. ok 0 C) ale to tez wszystko zalezy od temperatury powietrza przy -20 C napewno bedzie owiele dluzej sie nagrzewal pzd Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość canngrow.s1 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 led grow light led grow light led grow lights led growing lights led grow light led growing lights led grow light led growing lights led grow lights also check this out: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi