Gość maacieq Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 słuchajcie od jakiegoś czasu pojawia mi się dużo kurzu w bagażniku, zdejmuje prawą stronę tapicerki (sedan) patrzę a tu wlot powietrza ( po cholerę on jest) nie ma żadnej kraki ani siatki i można przez mały kwadratowy otwór dotknąć zdrzaka od wewnątrz 8) auto mam bezwypadkowe, po co ktoś to wyjmował? czy z lewej też jest taki idiotyczny wywietrznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 słuchajcie od jakiegoś czasu pojawia mi się dużo kurzu w bagażniku, zdejmuje prawą stronę tapicerki (sedan) patrzę a tu wlot powietrza ( po cholerę on jest) nie ma żadnej kraki ani siatki i można przez mały kwadratowy otwór dotknąć zdrzaka od wewnątrz 8) auto mam bezwypadkowe, po co ktoś to wyjmował? czy z lewej też jest taki idiotyczny wywietrznik? jak bys go nie miał to by ci jechało z bagażnika jak kozie z d*py..... on ma za zadanie przwietrzać bagażnik po tym jak woda zacieknie lub jak cos wieziesz mokrego itp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Nie chce mi się rozbierać tapicery, ale AFAIK tam powinna być chyba jakaś kratka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 po cholerę on jest) poto aby Ci auta nierozdeło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 mam tą kratkę jest twoja za dobre piwko wal na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 powinna być tam taka czarna kratka z gumowymi "skrzelami".Zamontowane jest to po to żeby przy zamykaniu dzrzwi lub bagażnika nie tworzyła się" poduszka powietrzna" wewnątrz kabiny - utrudniając zamknięcie.Kurz może się zbierać poprzez uszkodzenie gumowych klapek na kratce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 fakt z lewej strony mam tą kratke, rzeczywiście w innych samohodach są takie skrzela ale tu jest taki biały filtr jakby z odrkurzacza co wypuszcza powietrze a nie wpuszcza (chyba :twisted: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MARIOT Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 no i tak ma być bo jakby nie było kratki to jak Ci teściowa dupnie drzwiami to ci szybki powypadywują pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.