Fer Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 raczej głuche pukanie pukanie czy stukanie, ale taki głuchy, pusty odgłos. W jakich sytuacjach wam się on objawia ? U mnie jak jade po nierównych nawierzchniach, małych dziurkach w asfalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Tylko przy jeździe na nierównych nawierzchniach czy dziurach. Im większe dziury tym bardziej stuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bertland Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Mi też delikatnie coś stuka z przodu. Byłem na kanale i łącznik stabilizatora od kierowcy ma lekki luz. Już kupiłem łączniki w Japomoto w Poznaniu i niby oryginalne japońskie. Zapłaciłem 60zł za jeden. W czwartek wymieniam. Mam inny problem zauważyłem że jak droga jest wyboista z głębokimi wybojami to coś pod moim nissanem uderza w asfalt. Kurde takie tarcie mnie przeraża co to może uderzać? Wiecie co jest najniżej położone w Nissanie? A jeden raz nawet coś stuknęło jakby z tyłu z prawej strony. Tak mi się dzieje jak się jedzie szybko po falistej drodze asfaltowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hieronim Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Sprawdż czy tłumik jest dobrze zawieszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Wiecie co jest najniżej położone w Nissanie? osłona silnika i rama na której wisi silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 . Już kupiłem łączniki w Japomoto w Poznaniu i niby oryginalne japońskie. Zapłaciłem 60zł za jeden. Jeśli naprawdę oryginalne to bardzo tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bertland Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Czyli resor do wymiany? Nie da się go jakoś zregenerować? (wyklepać?) aż mi ciarki przeszły gdy to przeczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Jeśli naprawdę oryginalne to bardzo tanio. zapomnij że to orginał Nie da się go jakoś zregenerować? (wyklepać?) cooooo???? włókno węglowe w poprzedniej serenie przerabiałem resor stalowy i prawie osiągnołem ideał ale sprzedałem auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 zapomnij że to orginał Wiem, że mało realne ale zdarzyć się może. Spotkałem się z sytuacją jak facet sprzedawał nowy oryginalny wał. Całkiem niedrogo, jak dobrze pamiętam chciał 1200 zł. Kupił go (i kilka innych części) na wyprzedaży części w Hiszpanii w sklepie. Były pewnie produkowane w Hiszpanii, ale miały made in Japan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Wiem, że mało realne ale zdarzyć się może. No i jak tam te łączniki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Parę dni temu wymieniony. Jeden, ten z prawej strony. Drugiego nie trza było. Wiem, że najlepiej komplet, ale zdecydowałem sie na jeden. Jaka ulga ... Tak jak pisałem dałem 75 zł. za lepszejszy podobno (555). Jak długo zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 No to niech moc bedzie z Twoimi łącznikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Na nasze dziury, to żadna moc nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi