Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Jaka instalacja gazowa do maximy z 95r

Gość Pawel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Jestem posiadaczem Maximy od okolo tygodnia.Silnik 3.0 V6,24V,wersja kanadyjska.

Byłem u gazownikow i mam wątpliwości co do instalacji,tzn jaką zalozyc...Wiadomo,ze chodzi o kaskę,ale chce wiedziec na ktorej najlepiej te motory pracuja.Na jakich Wy jezdzicie co polecacie i co jest dobre.W zakladzie polecili mi taka tansza za ok2500 i za 4000.Spora roznica w cenie...wiec...prosze o podpowiedz.Podobno na tej tanszej bedzie chodzil jak i na tej drozszej.Mam pytanko tez,czy znacie jakies sklepy w Wawie lub okolicach z czesciami(mam wersje kanadyjska)Czy jako klubowicze posiadamy jakis rabaty??

Z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam

Ja w mojej mam założony SEQUENT 56 BRC. Jest to jedna z droższych instalacji ale niezawodna i autko chodzi super. Pali niewiele więcej niż benzyny. Z tego co się orientuję to te tańsze też się sprawują nieźle pod warunkiem, że trafisz do gazownika, który ma pojęcie o tym co robi (najlepiej z polecenia). Niezłe są KME.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...