Guest MisiuMyszka Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Witam wszystkich mam pytanie czy ktoś z was nie posiada płyty cd to testowania car-audio :?: Miałem kiedyś taką płyte z gazety auto moto ale niestety ktoś mi z auta zakośił :evil: [ Dodano: Sro 04 Paź, 2006 11:59 ] Jak by co to jak by był koś tak miły i wrzucił np na torrent i podał link [ Dodano: Czw 26 Paź, 2006 11:20 ] Pewnie nikt tego nie ma kurcze połamał bym łapy temu co mi płytke zakosił :evil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MacKo Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 ja mam takapłytkę (ale nie twoją) tylko m iteraz powiedz jak to "zdjąć" z plyty i ci wysłać ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DJSzmer Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 zapytaj Darek28, on ma najnowsza bodaj ze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 28Darek Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Mam najnowsza ale raczej nie z gazety "Auto Moto" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest reCON Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 ja także dołączam się do prośby update: Czy chodzi o coś podobnego ? : http://shop.conrad.nl/Auto_elektronica,044..._audio_test_cd/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MisiuMyszka Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 A czy ktoś mógł by ją udustępnić np. na sieci torrent lub na jakimś serwerze tupu rapidshare :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DJSzmer Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 A czy ktoś mógł by ją udustępnić np. na sieci torrent lub na jakimś serwerze tupu rapidshare :?: Prawdziwy efekt tylko z oryginalnego nosnika, niestety. +footka ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MisiuMyszka Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 ale jesli nagra się to na dobrą płyte jedną z droższych i typowo do Audio i poprawi sie jakość to można sie pobawić :036: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DJSzmer Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 pobawic zawsze mozna, ale i tak bedzie to dzwiek przetworzony, tyle co dla "zwyklego" sluchacza do zabawy chyba wystarczy, audiofilom, zlotouchym i mnie juz to nie wystarcza :028: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MisiuMyszka Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 to jak bedzie pomoze ktos :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wwl Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Na emulu sa dostepne przeciez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MisiuMyszka Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 tak ale nie każdy korzysta z emule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest reCON Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 http://www.caraudio.com.pl/download.php - tutaj różne utworki do testów wooofer przy tym szaleje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wwl Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Jak jest wiecej chetnych to moge wystawic na ftpa tylko ze to wazy wiec moge na jakis czas wystawic i kasacja. Plytka kiedys byla oferowana na allegro. Tescik raczej tylko do bassu, moze z 3 na 14 utworow mozna uznac za test calego pasma. A Emula przeciez instaluje sie chwile. Otwiera sie porty w firewallu jesli oczywiscie mozemy i przez nocke zejdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 28Darek Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 A czy ktoś mógł by ją udustępnić np. na sieci torrent lub na jakimś serwerze tupu rapidshare :?: Czego oczekujesz od takiej plytki ? Co chcesz dzieki niej uzyskac , sprawdzic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MisiuMyszka Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Na płytce którą posiadałem były 3 utwory do testowania cisnienia wewnątrz auta chyba 7 do samych niskich tonów które stopniowo schodziły w dół, kilka utworów do testowania rozmieszczenia, później głos kobiecy w przeciw fazie i takie różne utworek do tego czy nasze audio szumi i jest czysto i spokojnie łącznie było około 43 ścieżek na płycie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 28Darek Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Czy o taka plytke Ci chodzi ? : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MisiuMyszka Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Dokładnie o tom samą jeśli ja wstawisz na jakiś serwer to jesteś po prostu wielki 28Darek z tego co pamiętam na niej jest katalog pioniera i przepisy z zawodów car-audio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MisiuMyszka Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Naj lepiej to taką płyte zgrać jako obraz przez nero czy inny program do tego wtedy tracimy jak najmniej jakośći niż jako mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 28Darek Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Ta plytka juz jest kopia oryginalnej plyty EMMY 2001 uzywanej na zawodach w tamtym okresie i slychac ze nie przylozono zbytniej uwagi przy jej kopiowaniu ( wcale nei trzeba byc audiofilem zeby to uslyszec). Na plycie jest rowniez zawarty regulamin PASCA ale obowiazujacy w 2001r jak rowniz oferta firmy Pionner ale aktualna w 2001r. Nowa plyta EMMY i regulamin PASCA obowiazaujacy od tego roku, przez najblizsze 2 lata , nie zostal jeszcze przetlumaczony (mam nadzieje ze nastapi to w ciagu najblizszych 2 miesiecy). Ubiegloroczny regulamin dostepny jest pod adresem : regulamin 2006 Niestety moje zdolnosci nie pozwalaja mi na umieszczenie tej plyty na "torrent" :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MisiuMyszka Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Macie tu linki na rapida do obrazu tej płytki Jest to obraz płyty zrobiony Alcoholem wystarzy ściągnąć i przy pomocy alkohola lub power iso wypailć na cd. Ta plytka juz jest kopia oryginalnej plyty EMMY 2001 uzywanej na zawodach w tamtym okresie i slychac ze nie przylozono zbytniej uwagi przy jej kopiowaniu ( wcale nei trzeba byc audiofilem zeby to uslyszec). Na plycie jest rowniez zawarty regulamin PASCA ale obowiazujacy w 2001r jak rowniz oferta firmy Pionner ale aktualna w 2001r. Część pierwsza Część druga W razie pytań pisać PS. Czy ktoś posiada najnowszą płytę EMMY :?: Jak co to niech też wrzuci :diabel: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkowal Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Witam, szukam płytki CD z muzyką do testów Car Audio dołączonej do któregoś numeru Auto Świat. Jeśli ktoś posiada taką płytkę lub zna numer Auto Świata to proszę o informację. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DJSzmer Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 temat bedzie zamkniety, nie korzystasz z "Szyukaj" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lkowal Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Niestety nie każdy ma tyle czasu wolnego, żeby korzystać z "szukajki". Następnym razem się poprawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy77 Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 polecam ten watek http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=21872 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts