Gość krzychu_205 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 lkowal, akurat ja jestem posiadaczem takiej plytki i uwazam ze sie bardzo przydaje do testowania Car Audio w aucie, moge Tobia ja jakos nagrac jelsi chcesz :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fabiozo Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 może ktoś na serwa zgra jakiegoś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) <pozdrawiam> Jestem z nimi! Z nimi wszystkimi na www.n i s s a n z o n e.pl Edytowane 29 Stycznia 2010 przez DJSzmer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Nie ułatwiacie mi panowie ... ale coż nie kasowaem lecz połączyłem w jedno - powiem więcej przykleje to aby nie umkneło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Szymeq, DZIEKI WIELKIE! Nareszcie posprzatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 http://www.caraudio.com.pl/download.php - tutaj różne utworki do testów wooofer przy tym szaleje Może i tak ale ktoś kto to konwertowal na mp3 to "obdarł" na 128 kilo, wierzchołki są poobcinane limiterem... ale można potestowac zawieszenie głośnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Jak cos ostatnio odkopalem u siebie plytke 'dB Drag Race vol.3' zrzucona w mp3 w 160 kb/s. Jesli ktos reflektuje moge wrzucic na serw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac_brutek Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Witam coś takiego znalazłem, może komuś to przypasuje. http://torrenty.org/torrent/136838 http://torrenty.org/torrent/136852 O ile takie linki można wstawiać tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 MisiuMyszka, Znamy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djrobus1 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 DJSzmeru Mam do Cię pytanko: czy Ty, ktoś ze znajomych najlepiej z białego lub okolic ma płyke EMMY lub inną żeby ją odsłuchać? Tak jak mówiłeś, kopie to nie to samo więc lepiej się styknąć i posłuchać. Pewnie "Kosa" lub Paweł z HI-FI Car Audio mają ale ciężko sie z nimi gada. Dzieki za odpowiedź, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Płytę ma na pewno xantana, idzie się z nim dogadać. Myślę, że nawet by użyczył jej do odsłuchu. Mało tego, posłuchał byś mistrzowskiej Xanti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyszko Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 (edytowane) Mam plik " Profesjonalny Test Car audio ", Jak ktoś będzie chętny wyślę resztę Track No01.mp3 Track No03.mp3 Track No04.mp3 Track No07.mp3 Track No08.mp3 Track No10.mp3 Edytowane 30 Października 2010 przez zbyh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slaweq22 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) polecam ->http://torrenty.org/torcache/136838_2.html#k seed jest Edytowane 9 Czerwca 2012 przez slaweq22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi