wieshaq Opublikowano 20 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Bartooch raczej nie widzę innego rozwiązania jak odnaleźć i odetkać dziurki które fabrycznie powinny odprowadzać wodę z nad kola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 w mojej primerze usuwałem cały ten syf (liście, błoto)wodą pod ciśnieniem, wypłynęło wszystko, co jakiś czas polecam przepłukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 najlepiej KÄRCHER'em walnąć cisnieniem i udrożnić te kanaly odplywowe poprzedni wlasciciel (Belg) raczej tego nie robił a jesli robił to chyba co jakieś 3-4 lata bo tyle tego syfu miałem ze 40 min sie meczyłem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siwy532 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 U mnie było to samo trzeba uważac bo ten syf zatyka odpływ wody przez otwór w dole błotnika najlepiej odkręcic te dwie śróbki co trzymają błotnik do progu i jest jeszcze jedna pod natkolem odkręcamy ją od strony koła wtedy jest dobry dostęp ja poza czyszczeniem wymalowałem to miejsce środkiem konserwującym i mam pewnośc że nie zgnije pozdro-siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 poprostu nie należy zapuścić auta i przy każdym myciu kontrolowac stan tych miejsc... jak u mnie sie troszkę zabiją błotkiem to wystarczy lancą na myjce przy zamkniętych drzwiach trafić w szczelinę - wszystko ładnie wypływa najpierw górą a potem woda wycieka sama przez udrożnione otworki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 PMW odkopałeś temat z przed miesiąca Jak już tu wlazłem to potwierdzę. Trzeba myć a nie wietrzyć Na to błotko najlepsza jest szpryca wodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinmaniek Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 miałem to samo myślałem że może samochód wcześniej dłużej stał a widać to normalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 miałem to samo myślałem że może samochód wcześniej dłużej stał a widać to normalka E tam, jakby stał to by się nie zbierało W P10 jest podobnie, co roku w lato rozkręcam i przepłukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolter Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 U mnie to już w tych miejscach trawka na wiosne wyrastała(przód) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi