maniek Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 mam oryginalne radio Clariona w N15. chciałbym je wymontować , czy obejdzie się bez kluczy itp. jak zrobić to najłatwiej pozdrawiam [ Dodano: Sob 07 Paź, 2006 19:32 ] już wyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wedzix Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Ja mam takie samo radio w N15, narazie nie mam zamiaru go wyciągać ale jak byś sie podzielił wiadomością jak to zrobiłeś to napewno mi sie kiedyś przyda, poza tym to masz moze jakies wiadomości o tym radyjku? podobno jest kodowane ale nie mam kodu do niego a już raz odłączałem akumulator i żadnego kodu nie potrzebowałem po podłączeniu, więc nie wiem jak to wkońcu z nim jest. z góry dzięki za odpowiedż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumbi Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 wloz reke przez schowek po prawo tam jest dojscie i wypchnij radio napewno wyjdzie ja tez sie z tym glowilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 gumbi - niestety nic nie da wypychanie przez schowek, ponieważ radio jest przykręcone na 4 śruby Ja zdjąłem tę obudowę plastikową, musisz odkręcić najpier 2 śruby , one są tuż nad pokrętłami nawiewu, potem złapac od dołu i szarpnąć z wyczuciem, żeby zaczepów na gorze nie połamać. I gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.