Gość marcinde Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 jak w temacie. czy ktoś z Was korzystał z takiej usługi w jakiejś myjni? macie coś do polecenia? jakie pieniądze śpiewają za takie coś. interesuje mnie pranie samych siedzeń przód-tył, tapicerka drzwi itp jest czysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość indygox Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Nie wiem jak warszawa ale pranie tapicerki a Tarnowie kosztuje 100 zł , wiecej jak 150 na twoim miejscu bym nie dał , jesli masz 3-4 godz czasu to polecam pianke w spreju do tapicerek - bardzo sprawnie to idzie sam i efekt bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Mi w Łodzi krzykneli 160zl za pranie samych foteli... Stwierdzilem, ze szkoda kasy. Kupilem w Tesco Vanisha do prania tapicerek za cos okolo 20 zl poswiecilem 3 godzinki i efekt bardzo zadowalajacy. Pierze sie sama piana, wiec fotele nie beda za bardzo wilgotne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 160zł pranie dywaników podlogi siedzen kanapy podsufitki slupkow boczków i kpl bagarznik plus zapach mleczkowanie plastików i mycie szyb i po znajomosci mycie icxzernienie opon gratis :mrgreen: same siedzenia 60 do 80 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 lepiej poszukaj znajomego z odkurzaczem piorącym i zainwestuj w Vanischa do dywanów i tapicerek. Ja poświęciłem 4 godzinki ale uwierz mi, warto było.no i w kielni zaoszczędzone kilka ładnych groszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.