VQPower Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 no fotki wygladaja niezle. ciekawe jak to daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 ładny sub :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość samson Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Moglibyscie napisac cos na temat tego własnie suba? Bo firma PowerBass nie mowi mi zbyt wiele a niektorzy pisza ze gra całkiem ładnie... aha i jak z ceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 sub jeden z ciekawszych w tym przedziale cenowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 co ja mogę powiedzieć napewno nie jest to głośnik do łupania jak to niektorzy lubią przynajmniej tak mi się wydaje... bas jest szybki dynamiczny jak to w zamkniętej skrzyni i to mi chyba na chwilę obecną odpowiada ciągle nie mam porównania bo jadę na starym wysłużonym DEH 4400RB planuję coś znacznie lepszego ciągle się waham między jakimś pioneerem minimum DEH 6800 ale pewnie poczekam do wiosny i będzie DEH P88RS strasznie mi się podoba ten pionek no i EISA ew ciągle myślę na alpiną 9853 ew 9855 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ToM_TK Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Alpine 9855 odpusc sobie to samo 9853... Kupilem ja jakis czas temu jak kosztowala jeszcze ponad 2000zl i nie polecam jej nikomu. Prawde mowiac wolal bym obecnie 9812 - owiele ciekawsze brzmienie i chetnie bym moja tan ten model zamienil... Oby dwa radyjka testowalem w moim aucie - sprzecik wzmacniacze uDimension Pro i glosniki DEGO, poprostu jesli chodzi o dzwiek to 9812 bije na glowe moja 9855r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam po małej przerwie w tym wątku Chciał nie chciał udało mi się upolować Pioneer-a DEH-P88RS w dość okazyjnej cenie radio ma 3 miesiące a używane było przez miesiąc no i duży plus w postaci polskiej gwarancji a więc full legal słów kilka o jakości dźwięku... w stosunku do starego 4400 czy też nowszego 5700 istna przepaść czuję jakbym zmienił głośniki o dwie klasy wyżej POEZJA wstępnie pobawiłem się tym radyjkiem no i jak dla mnie SUPER oczywiście żeby dojść do wprawy w ustawieniu wszystkich korektorów, zwrotnic, opóźnień czasowych itp potrzeba ok. pół dnia spędzonego w samochodzie. narazie wstępnie skupiłem się na ponownej regulacji wzmacniacza który dopiero teraz pokazuje pełnię swoich możliwości. Do tego piękny aluminowy panel i białe podświetlenie które idealnie pasuje do białego podświetlenia zegarów i deski dopiero teraz zdałem sobie sprawe jak ważnym elementem jest jednostka sterująca i jej 5V które idzie po RCA do u-Dimension 4075 Oto 3 fotki klikamy i oglądamy No i wiadomo czy alternator dobrze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 no no - a co na to Yankess -dałeś mu posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Nie martw sie malin. Ja dosyc czesto ubie dlugo siedziec w aucie i regulowac radyjko. Mama sie pyta czy moze nie chce w nim spac Zawsze jest tyyyyyle do posluchania i regulacji :urban: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 no to WWL już jest po krótkim odsłuchu więc może wyrazic swoją opinię sprzęt praktycznie na standardowych ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Bardzo przyjemne brzmienie. Troszke regulacji Cie czeka, wyposrodkować dźwięk bo tyłu nie słyszałem, więcej subwooferka i drobna kosmetyka mysle wg wlasnego widzimisie Zaczynam sie mocno zastanawiac na systemem PB bo na moje uszy bardzo przyjemnie gra u Ciebie i podoba mi się. Sam chce zrobic na wiosne kompleksowe wyciszenie i wlozenie czegos w drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 wwl, tylu nie slyszales?? To chyba dobrze! O to chodzi by tyl nie dublowal, nie zaklucal, a cala scena tworzyla sie przed Toba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Pierwszy raz slysze żeby tylne głośniki zakłócały przód przy prawidłowej konfiguracji. Powtarzam prawidłowej. Z reszta kazdy lubi co chce ale to tak samo jakby napisac ze mam kino domowe 3.1 i dobrze ze nie mam 5.1 albo 7.1 bo by sie dzwiek dublowal. Dla mnie bez porownania lepiej mi sie slucha muzyki kiedy mnie otacza, tymbardziej jesli z tylu mialby tylko dobiegac bass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 akurat basu (niskie dzwieki) ucho ludzkie nie moze zlokalizowac skad dobiega Czy byles kedys na koncercie i miales glosnki za plecami?? Utwory sa nagryane najczesciej w systemie STEREO i tak powinny byc odtwarzane. Filmy to juz inna bajka, tu sa 5.1, 7.1 itp. kodowany dzwiek SUROUND. Zapaszam Cie na zawody CarAudio w nadchodzacym sezonie, posluchasz - przekonasz sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Nie musisz zapraszac. Temat CA jest mi dobrze znany. Napisalem tylko co uwazam a i tak kazdy dostraja pod siebie naglosnienie i tak od poczatku sie tego trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi