Gość Bartecki Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Witam Panowie ! Czy kotos z was "Primero maniakow" wymienial juz w TDku koncowki wtryskow ... ? Nosze sie z zamiarem wymiany koncowek i chodzi mi o informcje czy po wymianie mieliscie jakies problemy oczywiscie z wimy mechanika albo i nie .... czy raczej to prosta robota..??? Zaklad w ktorm mial bym to robic napewno zna sie na sprawie ale roznie z tym bywa pozdr BF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 plaski klucz 13 imadlo, chwila moment i gotowe, raczej ciężko jest tu coś wykonać nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Oj Coobcio... idzie idzie.. Mi w zakładzie z autoryzacją uznanej firmy... zje...li przy okazji wymiany końcówek wtrysk sterujący. A przy okazji czy wtrysku nie ustawia sie później przy jakim ciścnieiu ma podawać? Bartecki-A dlaczego chcesz je wymieniać? Najpierw sprawdź je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartecki Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Auto mi toche tłucze jak jest zimne i podkopca na czarno .... wiec zdecydowal sie na wymiane kompletu bo 1 szt nie ma sensu koszt robociny ten sam .... pomyslalem ze jak juz robic to calosc pozdr BF Oj Coobcio... idzie idzie.. Mi w zakładzie z autoryzacją uznanej firmy... zje...li przy okazji wymiany końcówek wtrysk sterujący. A przy okazji czy wtrysku nie ustawia sie później przy jakim ciścnieiu ma podawać? Bartecki-A dlaczego chcesz je wymieniać? Najpierw sprawdź je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 może CI podmienili a nie zj***li... nic się nie reguluje, odkręcasz przewody ciśnieniowe potem sroby od wtrsyków, rozłanczasz przewód od wtrsyku głownego, wyciągasz i w imadlo je... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartecki Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Hello no i po tamacie koncowki były OK .... problem był inny .... 1) wtryski byly nie dokręcone 2) podkladki termiczne byly zamontowane odwrotnie az na 3 wtryskach przez co auto chodzilo glosniej i moglo dojsc do nadpalenia koncowek po zamontowaniu nowych juz poprawnie jest OK i auto calkiem inaczej chodzi "nie klekocze" dziaki za wszyskie informacje pozdr BF quote="Coobcio"]plaski klucz 13 imadlo, chwila moment i gotowe, raczej ciężko jest tu coś wykonać nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.