Andrzej330 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 udało mi sie wymienic amortyzatory ale zajeło mi to 8 godzin i troche kasy 820złdzisiaj jade na przegląd. Jak tam na przeglądzie? Pojechałeś odrazu po założeniu. Jakie wyniki? Pytam się ponieważ słyszałem, że nie powinno się jechać na przegląd odrazu po założeniu. Najszybciej dopiero po przejechaniu ok. 500-1000 km. Chodzi o wpływ intensywnych drgań na nowe jeszcze nie "ułożone". Raz że mogą się uszkodzić, dwa nie odzwierciedlają pokazanych parametrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaca2206 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 pojechalem od razu po załozeniu bo miałem juz nie ważny przegląd amory szły 3 dni ,kupiłem kayaby bo okazało sie że są najtańsze w naszym klubowym sklepie ale olejowe .miały być po 323 ale gość ze sklepu zadzwonił że już jest nowa cena ale i tak była to najtańsza oferta bo inni chcieli za monroe 570zł za sztukę a za btw 480 zł a weszłem na sklep klubowy i mimo 410 zł to i tak najtaniej za kayaby u mnie chcieli 530zł sztuka. aha na przeglądzie powiedział że po założeniu nowych amorów nigdy nie ma 100% i że muszą się ułozyć u mnie było 80% na obu stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jak pisałem dużo wyżej zapłaciłem 550 zł. za komplet wraz z osłonami i odbojami ale firmy JC. Podobno niezbyt dobre, z tylko roczną gwarancją (zakładałem sam więc i tak kicha) no i są dość twarde. Jeżdżę 4 miesiąc i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelpawel Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 jestem nowy!od nie dawna mam serenke 1.6-96r. to prawda ze pasuja amorki od poloneza trucka i jak sie sprawuja?<czy pasuja glowki amorka bez przerubek>?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaca2206 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 pasują od poloneza trucka ,ale na tył ja mam takie zalożone i jeżdżę juz rok i wszystko jest ok. nic nie trzeba przerabiać kupujesz w sklepie i nakładasz tylko ja mówie o wersji z pełnym mostem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 zobacz na allegro ja łączniki do sereny kupiłem za 60 zł właśnie na allegro http://www.allegro.pl/item180748768_laczni...rek_zobacz.html [ Dodano: Nie 01 Kwi, 2007 16:37 ] Może ktoś zna sklepik, gdzie można tanio kupić. Do tej pory facet sprzedający na Allegro zaproponował mi KB za 350 zł. sztuka No to ja mam po 300 zł KYB olejowe na przód [634075 lewy i 634074 prawy] cena oczywiście za sztukę :one: [ Dodano: Nie 01 Kwi, 2007 16:45 ] jakby komus trzeba było KYB to olejaki od 140 do 320 zł Te za 140 olejaki KYB to chyba używane,no chyba ,że w tej cenie masz nowe,oryginalne KYB to kupuję 20 kompletów od strzała :diabel2: :diabel2: :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 KYB443149 sprawdź sobie za 137.80. na tylnia oś. napisałem ogólnie o amorach do sereny nie konkretnego modelu sereny aaaaaaa no chyba,że chodzi o te amorki za 140 zł.Myślałem,że piszesz konkretnie a nie "ogólnikowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAnti Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam Panowie i Panie mam pytanie: jestem na kupnie amortyzatorów do sereny, wybrałem takie czytałem wyżej o osłonach i odbojach w czy tu są w komplecie czy trzeba osobno kupic, jeśli tak to proszę o padanie jakiegoś nr albo czegoś innego żebym wiedział jakie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Witam Panowie i Panie mam pytanie: jestem na kupnie amortyzatorów do sereny, wybrałem takie czytałem wyżej o osłonach i odbojach w czy tu są w komplecie czy trzeba osobno kupic, jeśli tak to proszę o padanie jakiegoś nr albo czegoś innego żebym wiedział jakie kupić Tylne czy przednie?Który rok tej serenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAnti Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 przednie 95' 1,6 benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 przednie 95' 1,6 benzyna KAYABA olejówki: 634075 - lewy przód - 310 zł/szt 634074 - prawy przód - 310 zł/szt KAYABA gazówki: 334143 - lewy przód - 325 zł/szt 334142 - prawy przód - 325 zł/szt Założyłbym gazówki.Niewielka różnica w cenie a w jeżdzie duża..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAnti Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 widzę ze jesteś z małopolski, skąd dokładnie?? i kiedy by można było kupić gazowki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 skąd dokładnie?? i kiedy by można było kupić gazowki ?? Dokładnie Kraków a możesz kupić już w środę albo piątek jak chcesz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAnti Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 podaj mi dokładny adres i nr telefonu na pw lub maila santi86@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Kliknij w link pod banerem (w podpisie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAnti Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 amortyzatory zaklepane, cena jakiej nikt nie zaproponował, auto-moto ma sklep z częściami i można dużo rzeczy przy okazji kupić i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 SAnti, i jak.Założyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 taaa same amory sprzedaje:> narazie niepotrzebne:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 taaa same amory sprzedaje:> narazie niepotrzebne:> A potrzebujesz coś więcej oprócz amorków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 narazie nie ale tak przegladalem aukcje:) u mnie wszytko smiga w sarnie ze az milo jedynie co potrzebuje to tanie paliwo :D:D:D masz jakies ;>>>> w sumie to ogladalem sobie co innego tam masz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 w sumie to ogladalem sobie co innego tam masz;) Oglądnij sobie tutaj: www.auto-moto.sklep.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 znalazlem tylko docisk sprzegla do sarny 2.0 :< nie masz kompletow do 1.6 ?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 znalazlem tylko docisk sprzegla do sarny 2.0 :< nie masz kompletow do 1.6 ?:> Kompletu nie kupisz w całości .Oryginał Japonia (EXEDY) Osobno tarcza i docisk...... tarcza -> 165 zł docisk -> 245 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAnti Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 SAnti, i jak.Założyłeś ? tak założyłem ,tzn mechanik założył, teraz się fajnie jeździ. Mam pytanie: czy dostane do poloneza Caro 1,6 GLE benzyna 1994 rok amortyzatory na przód?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUETEC Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Ja zapytam szanownego Krakusa o tarczę, docisk i łożysko (wszystko rzecz jasna sprzęgła ) do Sereny 2.0 benz 16V '94. Pytałem w swoim szlachetnym mieście i usłyszałem kosmos... Może na południu ludzie są rozsądniejsi - wierzę w to bo mam serdecznego kolegę w Wieliczce. Także bardzo proszę o podanie cen i kosztów ewentualnej przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi