Gość Ralph Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Witam !! W koncu zakuiplem przejsciowke do radia - sam odtwarzacz tez juz mam jest nim JVC z Mp3.Teraz szukam juz tylko kabli aby podpiac radio do auta.Szukalem na Allegro i pytalem sprzedawcow ale kazdy mowi aby sprawdzic samemu czy wtyczka bedzie pasowac - najlepiej porownac ze zdjeciem.Ja nawet nie wiem jak wyciagnac radio oryginalne z samochodu wiec mam prosbe do kogos kto zmienial radio u siebie w Primerze P11.144.Mam pare linkow na allegro.Wie ktos ktora z tych kostek pasuje: Link1 Link2 Link3 Temat bede jeszcze drazyl ze sprzedawcami z Allegro - ale za kazda wskazowke bede wdzieczny.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 według mnie każda z nich bedzie pasowała - bo kość ISO to standart w każdym jeśli jest ISO to musi pasować - tylko póżniej musisz zastosować przeście z ISO do radia. Kość ISO to kość składająca się z 3 kosći połączonych ze sobą - można je również rozdzielić w 1 kości jest zasialnie, w 2 sygnały na głośniki a w 3 są inne sygnały - np sterowanie w kierownicy, zmieniarka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ralph Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 według mnie każda z nich bedzie pasowała - bo kość ISO to standart w każdym jeśli jest ISO to musi pasować - tylko póżniej musisz zastosować przeście z ISO do radia.Kość ISO to kość składająca się z 3 kosći połączonych ze sobą - można je również rozdzielić w 1 kości jest zasialnie, w 2 sygnały na głośniki a w 3 są inne sygnały - np sterowanie w kierownicy, zmieniarka... Hmm czyli bede jeszcze ewentualnie potrzebowal kostki do radia ? Jestem zielony jesli chodzi o podlaczanie CD w aucie :oops: EDIT: Porownalem wejscia z tylu radio i jest miejsce na te dwie kostki wiec moze nie trzeba nic wiecej kupowac tylko po prostu calosc podlaczyc do instalacji w aucie i potem do radia... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Być może radio ma wejście ISO z tyłu - choć nie wydaje mi się - podaj symbol radia to zerkne na nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ralph Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Być może radio ma wejście ISO z tyłu - choć nie wydaje mi się - podaj symbol radia to zerkne na nie.... Prosze bardzo : JVC KD-G402 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radzio Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Powinny być ok. Też mam przelotkę z nissanowskiej kostki na ISO i do niej dopiero podłączone radio JVC z MP3 (KD-S891R). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ralph Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Powinny być ok. Też mam przelotkę z nissanowskiej kostki na ISO i do niej dopiero podłączone radio JVC z MP3 (KD-S891R). Czyli nie potrzebuje zadnej dodatkowej kostki tylko wpinam te dwie w radio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radzio Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Czyli nie potrzebuje zadnej dodatkowej kostki tylko wpinam te dwie w radio ? Na 99% nic więcej nie potrzebujesz Aha, jeszcze nie wiem jak z wtykiem do anteny, ale też są różne przejściówki, więc coś wymyslisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grz3chu Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Ja miałem więcej problemów, kostaka pasowała ale radio nie działało, trzeba było prowadzić zasialanie na lewo....przy okazji wywalało bezpiecznik od świateł...no ale działa :grin: Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.