Gość jamaicadreamer Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Coś mi brzęczy nad przednim prawym błotnikiem lub gdzieś tam...nie mogę tego namierzyć :evil: ... może macie jakieś doświadczenie w tym temacie , nie jest to duży hałas ale cholernie denerwujący jakby jakaś blaszka albo kabel... almera 97 1,4 16V Dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manfel Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Ja miałem podobnie w N16 - okazało się, że miałem złe mocowanie przewodów od klimy. Poprawiono je i już jest cisza :!: :grin: Trzeba sprawdzić mocowanie poszczególnych elementów - coś sie musiało poluzować :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Ja miałem podobnie w N16 - okazało się, że miałem złe mocowanie przewodów od klimy. Poprawiono je i już jest cisza :!: :grin: Trzeba sprawdzić mocowanie poszczególnych elementów - coś sie musiało poluzować :!: Miałem w 100% ten sam problem co kolega :one: obmacałem tylko dobrze przewody od klimy poprawiłem kilka klamerek plastikowych i jak reką odjał :064: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.