Guest Qn83 Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Witam, moje pytanie dotyczy ramki mieszka zmiany biegow. A mianowicie, jesli chcialbym wymienić mieszek, jak zamontować go by to jakos dobrze wygladalo?? mozna gdzies kupic ramke do p10?? znajduje do innych furek ale do primery niemoge trafic? ktos z Was juz montowal jakas inna niz seryjna ramke?? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stranger Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Witam, moje pytanie dotyczy ramki mieszka zmiany biegow. A mianowicie, jesli chcialbym wymienić mieszek, jak zamontować go by to jakos dobrze wygladalo?? mozna gdzies kupic ramke do p10?? znajduje do innych furek ale do primery niemoge trafic? ktos z Was juz montowal jakas inna niz seryjna ramke?? Pozdrawiam Ja szukałem takiej do P11. Bezskutecznie. A jesli już udało się znaleźć to za oceanem i za horendalne pieniądze. Do Almerek bywają, do Primerek nie widziałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Qn83 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 a czy udalo by sie zrobic taka ramke samemu z polerowanej blachy nierdzewnej 1mm?? jesli tak to czym to wyciac?? :shock: a moze ktos pochwalilbysie jak w p10 ladnie zamontowal nowy mieszek bez uzycia nowej ramki?? bede wdzieczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stranger Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 a moze ktos pochwalilbysie jak w p10 ladnie zamontowal nowy mieszek bez uzycia nowej ramki?? bede wdzieczny A w P10 to jakiś większy problem? W P11 mieszek wymienia się w 30 sekund bez odkręcania jakiejkolwiek śrubki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INC Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 a czy udalo by sie zrobic taka ramke samemu z polerowanej blachy nierdzewnej 1mm?? jesli tak to czym to wyciac?? :shock: a moze ktos pochwalilbysie jak w p10 ladnie zamontowal nowy mieszek bez uzycia nowej ramki?? bede wdzieczny dorwij kogos z obrabiarka CNC lub jakis zaklad specjalizujacy sie w laserowym cieciu metali, mysle ze jak dasz im material to za mala kase wytna co chcesz mozesz tez pogadac z userem vqsoft1. ale u niego kiepsko z czasem, ale zawsze mozesz zapytac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Qn83 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 ok dzieki, poszukam moze ktos mi wyrzezbi cos fajnego. chcialbym zeby to jakos dobrze wygladalo:) jeszcze raz thx i poozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.