Gość kazek Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Znalazłem na alegro pastę po polerowania szyb, zastanawiam nad jej zakupem, mam klika rysek na szybie od wycieraczki i myslałem jak się ich pozbyc albo przynajmniej zmaskowac , może ktoś z was uzywał takiego środka, dzięki za wszytskie opinie i sugestie PASTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarki Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Znalazłem na alegro pastę po polerowania szyb, zastanawiam nad jej zakupem, mam klika rysek na szybie od wycieraczki i myslałem jak się ich pozbyc albo przynajmniej zmaskowac , może ktoś z was uzywał takiego środka, dzięki za wszytskie opinie i sugestiePASTA Nie wiem czy zauważyłeś na na opakowaniu tej mikstury jest wyraźnie napisane że jest przeznaczona do szkła płaskiego i ozdobnego (cokolwiek to znaczy). A przednia szyba do płaskich raczej nie należy. Ja bym uważał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Witam. Przednich szyb się nie poleruje,ze względu na możliwość zniekształcania obrazu widzianego przez szybę tzn. podczas polerowania powstają nierówności. POZDRO PS.zdaje mnie się ,że tą kwestie już ktoś poruszał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 czego to ludzie nie wymysla.. moim zdaniem uwazalbym na takie wynalazki przednia szyba w samochodach jest klejona z wielu warstw, takie specyfiki moga ja niezle spieprzyc, a jak sie pokusiles to najpierw sprawdz jak dziala tam gdzie nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 jednak mozna uzywać tej politury do szyb samochodowych i z myślą właśnie o rysach na szybach została wyprodukowana a jeżlei się zrobi zgodnie z instrukcją to warto zaryzykować http://www.hartim.com.pl/Odcyznniki/srodkipolerujace.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 jednak mozna uzywać tej politury do szyb samochodowych i z myślą właśnie o rysach na szybach została wyprodukowana a jeżlei się zrobi zgodnie z instrukcją to warto zaryzykować http://www.hartim.com.pl/Odcyznniki/srodkipolerujace.html Przednich szyb sie nie poleruje! Temat byl juz poruszany i dokladnie wiadomo dlaczego nie wolno tego robic. Jesli jednak jestes na to zdecydowany, to napisz pozniej czy zakupiles nowa szybe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.